Foto: Nemanja Jovanovic

Priznala i kako funkcioniše sa ćerkama.

Pevačica Ana Kokić nedavno je otkrila da trenutno nema partnera, te da uživa sa ćerkama Teom i Ninom koje je dobila u braku sa nekadašnjim vaterpolistom Nikolom Rađenom.

PROČITAJTE JOŠ:

„Mrzi me da imam nekog. Stvarno ne mogu. Baš me mrzi da upoznam nekog, pa da li ste jedno za drugo, da li odgovarate, da li ovo, da li ono… Nemam ni vremena ni živaca“, rekla je ona za „Blic“.

Priznaje i da ne voli mnogo da pritiska ćerke.

Foto:E-Stock agency

„Znam da decu ume da ‘smara’ neka naširoko i nadugačka priča. Trudim se da sve što kažem bude u nekoliko minuta, konkretno i jasno, da bude približno njihovim godinama kako bi mogle da razumeju“, dodala je pevačica i otkrila da će Novu godinu provesti radno, te da ćerke neće biti sa nom.

„Nisu mi još ništa rekle. Mada su u jednom trenutku pomenule da bi volele da idu sa mnom. Iskreno, mislim da je još rano. Nisu mi pominjale da li će negde ići. Mislim da će ostati kod kuće“.

Priznala je i da ne voli kućne poslove.

„Nisam umorna, naprotiv ovi nastupi mi dođu kao neki relaks da kažem. Nisam neki ljubitelj svakodnevnih obaveza, usisavanja i pranja sudova, tako da mi ovo dođe da se malo opustim“, istakla je ona.

Ana Kokić Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Otkrila je i da li ima kućnu pomoćnicu.

„Ne baš, jer mislim da pored nas tri u kući bi bilo bahato da uzmem i pomoć“.

Kaže i da je ispratila fudbalsku utakmicu Srbija-Brazil koja se odigrala na svetskom prvenstvu u Kataru.

„Gledala sam utakmicu. Mislim da je ovo bio prvi put da sam gledala utakmicu od početka do kraja. Ispratim kada igra naša reprezentacija jer mislim da je to i dužnost svakog građanina, da podrži te momke i devojke koji nas predstavljaju u najlepšem mogućem svetlu u svetu. To je najmanje što možemo da učinimo za njih“, iskrena je Ana.

S obzirom na to da se njen bivši superug nedavno oženio Milicom Ristić sa kojom će za nekoliko meseci dobiti sina, Kokićeva je prokomentarisala i da li se njene i Nikoline ćerke raduju što će dobiti brata.

„Rekla bih da to morate njih dve da pitate, ali ne mogu jer nisu javne ličnosti, ne pričaju i ne pojavljuju se nigde“, zaključila je Kokićeva za pomenuti medij.

BONUS VIDEO: Ana Kokić o novoj pesmi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare