Foto: E-Stock/Aleksandar Nalbantjan

"Sandra Bugarski i ja smo imali jednu scenu i pored nas je bio svinjac, a prasica koja je bila tamo je u sred snimanja iskočila i upala nam u scenu. Ja nisam želela da prekidam snimanje, a jako sam se plašila jer je izgledala jako gladno i nije bila prijateljski nastrojena prema nama", govori glumica Anja Mit za Nova.rs, prisećajući se snimanja druge sezone "Senki nad Balkanom".

Mlada glumica Anja Mit, koja u drugoj sezoni serije „Senke nad Balkanom“ tumači ulogu prostituke Ranke, govorila je za Nova.rs o sličnosti koje ima sa svojim likom, ali i o snimanju serije, te je navela da će gledaoci biti oduševljeni obrtima koje epizode nove sezone donose sa sobom.

PROČITAJTE JOŠ

„Između mene i Ranke nema sličnosti. To je žena iz tog vremena, lakog morala i veoma nevaspitana. Možda je naša jedina zajednička crta to što obe kažemo ono što nam prvo padne na pamet. Sve drugo je lik koji sam kreirala za seriju“, govori on za Nova.rs.

Anja se potom dotakla snimanja nove sezone, te je izdvojila scenu u kojoj ju je, kako kaže, napala prasica.

„Sandra Bugarski i ja smo imali jednu scenu i pored nas je bio svinjac, a prasica koja je bila tamo je u sred snimanja iskočila i upala nam u scenu. Ja nisam želela da prekidam snimanje, a jako sam se plašila jer je izgledala jako gladno i nije bila prijateljski nastrojena prema nama. Niko je od ekipe nije zaustavio jer je i njima bilo beskrajno duhovito. Međutim, pošto sam ja držala neki tanjir sa hranom, prasica je pokušala to da mi uzme, pa smo naravno morali da napravimo pauzu i stopiramo kadar. Prasica nije dobila svoj kadar, zbog toga mi je jako žao“, govori glumica kroz smeh za Nova.rs i dodaje:

„Generalno je na snimanju zabavno. Nekada ume da bude dosadno, ali je generalno zabavno. Scena sa prasicom mi je ostala urezana u sećanju, pošto sam ja bila sve vreme u Jatagan maloj. Imali smo mnoge životinje. Ova serija je potpuno novo i drugačije iskustvo za mene.“

„Kada sam odgledala prvu epizodu druge sezone, bila sam potpuno fascinirana. Epizoda nas je ostavila u šoku. Ne bih želela da otkrivam, ali je moja topla preporuka da ljudi pogledaju. Prva epizoda ostavlja bez daha, a kamoli sve sledeće“, zaključila je Anja za Nova.rs.

Fanovi serije i čitaoci portala Nova.rs, od ponedeljka će imati prilike da ekskluzivno i potpuno besplatno pogledaju sve epizode druge sezone serije.

Za one nestrpljive, koji još ovog vikenda žele da se prepuste bindžovanju “Senki”, postoji mogućost kupovine cele sezone na platformi EON, po ceni od samo 990 dinara.

Ova usluga je dostupna svima, bez obzira na to da li su korisnici SBB usluga ili ne. Sve što je potrebno jeste da odu na sajt eon.tv, izaberu paket „Senke nad Balkanom“, popune podatke i izaberu način plaćanja: SMS-om ili karticom i uživaju u nastavku serije.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (2)