Miloš Timotijević: Toplo preporučujem drugu sezonu „Senki“

Showbiz 16. maj. 202020:30
Podeli:
Foto:Nemanja Jovanović

Državni tužilac Vojin Đukić, koga u prvoj sezoni serije "Senke nad Balkanom" tumači glumac Miloš Timotijević, umro je u osmoj epizodi prve sezone i nažalost neće se pojaviti u nastavku popularne serije, čije će epizode ekskluzivno i besplatno biti dostupne čitaocima portala Nova.rs već od ponedeljka. Timotijević međutim, svima preporučuje da nastave da gledaju "Senke".

„Prva sezona je bila veoma uzbudljiva, verujem da će gledaoci i fanovi serije sa zadovoljstvom čekati i gledati svaku novu epizodu. To je jedna uzbudljiva, postmoderna priča u Srbiji. Serija ima jedan moderan pristup i gleda na istoriju iz jednog čudnog ugla, nikada ispričanog do sada. Pogotovo taj deo istorije – period između dva rata, nikada nije bio ispričan na ovaj način. Mislim da se publika navikla ne samo na priču, nego i na likove koje će obavezno pratiti u drugoj sezoni. U to sam siguran i to im toplo preporučujem“, izjavio je Timotijević za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Prva epizoda druge sezone „Senki“ počinje malim vremenskim skokom:

Poslednji dani 1933. godine. Nakon neuspelog pokušaja atentata na Kralja Aleskandra u Zagrebu jasno je da je Jugoslavija u ozbiljnoj političkoj krizi. Velike političke i strategijske igre zapliću se i u zemlji i inostranstvu, sam opstanak Jugoslavije je doveden u pitanje. Ipak, Beograd potresa nešto sasvim drugo: jezivo ubistvo na Avali, u srednjovekovnoj tvrđavi Žrnov na mestu gde će se uskoro izgraditi spomenik neznanom junaku Ivana Meštrovića. Inspektor Pletikosić, sadašnji šef beogradskog odeljenja za krvne i seksualne delikte preuzima istragu, uz pomoć mladog pomoćnika Zečevića. Od sirotinjske Jatagan male pa do elitnih klubova Beograd je u novogodišnjoj groznici, i sav taj svet, od sitnih lopova pa do prestoničke elite, brojeći poslednje sekunde stare godine ne vide kakvi ponori  istorije se pred njima otvaraju.

U glavnim ulogama u drugoj sezoni moći ćete da gledate neke od svojih omiljenih glumaca među kojima su Dragan Bjelogrlić, Andrija Kuzmanović, Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, Leona Paraminska, Nataša Ninković, Bogdan Diklić, Vesna Trivalić, Marko Grabe i Igor Đorđević.

Fanovi serije i čitaoci portala Nova.rs, od ponedeljka će imati prilike da ekskluzivno i potpuno besplatno pogledaju sve epizode druge sezone serije.

Za one nestrpljive, koji još ovog vikenda žele da se prepuste bindžovanju “Senki”, postoji mogućost kupovine cele sezone na platformi EON, po ceni od samo 990 dinara.

Ova usluga je dostupna svima, bez obzira na to da li su korisnici SBB usluga ili ne. Sve što je potrebno jeste da odu na sajt eon.tv, izaberu paket „Senke nad Balkanom“, popune podatke i izaberu način plaćanja: SMS-om ili karticom i uživaju u nastavku serije.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar