Foto:Dnevnik.hr

Zagrepčanka Snježana, kojoj su tokom snažne oluje u Zagrebu nepoznat muškarac i sused priskočili u pomoć, tražila je nepoznatog muškarca da mu se zahvali. Javila joj se devojka hrabrog mladića koji joj je pomogao. Snježana ga sada zove na kafu da mu zahvali.

„Imam spasitelja koji se zove Ivan Metikoš. Volela bih da se vidimo, da porazgovaramo. On je moj anđeo čuvar i hvala mu što 19. jula slavim novi rođendan“, rekla je Snježana Fajfar.

Ivanov hrabri i nesebični potez ostaće zauvek zabeležen na snimku, a susret njega i Snježane čini se vrlo verovatnim.

Foto:Dnevnik.hr

„Uhvatila sam se za stub. To je bilo nešto najgore što mi se moglo dogoditi u životu. Pijavica, uragan – tuklo me po licu, kiša me udarala, osećaj je bio grozan. Nigde nikog oko mene, a sve leti. Ja sam mislila da je gotovo, da nema dalje. Bilo je još malo da se pustim ili da se pustim ili će otići stub koji se i sad klima, a svi ostali su se porušili. Snimak govori sve“, ispričala je Snježana.

Sve je sa svog balkona snimio Tomislav Fuš. „Da sam bio dole, pomogao bih joj kao i ovaj dečko“, rekao je.

I dobro da je snimio jer Snježana će tako lakše pronaći svog heroja koji joj je bespomoćnoj priskočio u pomoć.

„Shvatila sam da je tamo gomila ljudi. Ne mogu verovati da su svi gledali i da niko nije priskočio. Totalno nepoznati dečko koji je slučajno tu stao jer se srušio stub od rasvete i drvo je izašao van otvarajući auto nadljudskim naporima da bi meni pomogao“, istakla je Snježana.

Čeka se da se Ivan javi i da Snježana konačno upozna svog spasitelja, piše Dnevnik.hr.

***

BONUS VIDEO: Grad u dva navrata padao na teritoriji Arilja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar