Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Mladi vojnik Džek Burnel Vilijams (18) koji je bio deo trupe koja je hodala uz kovčeg kraljice Elizabete tokom sahrane, pronađen je mrtav u kasarni Hajd Park.

Mladić je pronađen mrtav u kasarni u središtu Londona, a iako je smrt bila „neočekivana“, policija je izjavila da se ne tereti kao sumnjiva, piše BBC.

„Smrt je bila neočekivana, istražena je i ne tretira se kao sumnjiva. Policajci će pomoći u pripremi izveštaja za mrtvozornika“, saopšteno je iz policije.

Inače, mladić je bio je deo povorke koja je čuvala Elizabetin kovčeg dok je nošen na topovskoj kočiji.

Vilijams je učestvovao i u nizu ceremonijalnih događaja tokom zvaničnog periodna žalosti nakon kraljičine smrti 8. septembra – uključujući čuvanje kralja Čarsla III i starijih članova kraljevske porodice kada je kovčeg prevezen do Vestminsterske opatije.

Pročitajte još:

U junu ove godine, samo mesec dana nakon što je napunio 18 godina, njegova majka Laura je podelila snimak svog sina kako učestvuje u defileu povodom proslave kraljičinog jubileja.

„Jedan od najponosnijih dana u mom životu“, napisala je tada njegova majka.

Sada je nesrećna žena emotivnom objavom na Fejsbuk profilu potvrdila tragičnu vest.

„Slomljeno nam je srce i još uvek ne možemo da poverujemo u to da smo izgubili voljenog sina i brata“, napisala je Džekova majka.

VIDEO Ispraćaj kraljice Elizabete iz prvog reda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar