Hrvatska policija
Hrvatska policija Foto:Shutterstock/lordzg

Edi Zdjelar (24) i njegova supruga poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Novske u Hrvatskoj. Zdjelar je vozio BMV kojim je velikom brzinom naleteo na kamion na autoputu, a sa njima je bilo dete u automobilu.

On je nekoliko sati pre udesa na svom Fejsbuk profilu objavio snimak na kojem se vidi kako juri u BMV-u na autoputu, a vidi se da je vozio više od 200 km/h. U jednom delu snimka Zdjelar je pozdravio prijatelje i obavestio ih da ide na krštenje.

Pročitajte još:

Snimak je snimljen između 14.30 i 14.45 časova, što približno odgovara vremenu udesa, pošto je nesreća prijavljena u 15 časova.

Povređeno dvogopdišnje dete u nesreći

U petak, 31. maja oko 15 sati, na autoputu Bregana-Zagreb-Lipovac, između petlje Okučani i Novska, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su dve osobe poginule, dok je jedna osoba teže povređena, saopštila je policijska uprava sisačko-moslavačka.

Do nezgode je došlo kada je 24-godišnjak, upravljajući automobilom novigradskih oznaka u pravcu Novske, udario u zadnji deo kamiona bosanskih nacionalnih oznaka koji se kretao ispred njega u istom pravcu. Na mestu događaja poginuli su vozač i 20-godišnja putnica u automobilu, a tela su prevezena u sisačku Opštu bolnicu gde će biti obavljena obdukcija, dok je dete teško povređeno.

Kako se saznaje iz KBC Zagreb, devojčica je stabilno i trenutno je van životne opasnosti, piše jutarnji.hr.

Nije prva nesreća koju je izazvao

Portal 24sata piše da je Zdjelar 2019. godine izazvao još jednu saobraćajnu nesreću sa fatalnim posledicama. On je u mestu Kovačevac kod Nove Gradiške, kao vozač kombija, izgubio kontrolu nad vozilom i nekontrolisano prešao na drugu stranu kolovoza i udario u betonski most. Tada su stradali muškarac i trudna žena.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare