Foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Veliki knez Rusije i njegova supruga podelili su fotografije sa svojim novorođeni sinom.

Veliki knez Đorđe Romanov (40) i njegova supruga Viktorija, koji žive u Moskvi, podelili su fotografije na kojima su pozirali sa svojim sinom princom Aleksandrom u svom raskošnom domu u nedelju.

Ruski princ Aleksandar, koji je rođen 21. oktobra, izgledao je preslatko u svom plavom odelu.

Radosni roditelji su pozirali sa detetom u raskoškoj dnevnoj sobi koja je ukrašena luksuznim lusterima i portretima u zlatnim okvirima.

Đorđe je izgledao elegantno u svom crnom odelu koje je upario sa belom košuljom, dok je na drugoj fotografiji imao nešto leženiju kombinaciju.

Viktorija je bila elegantno obučena noseći bluzu i odgovarajuću suknju, a kosa joj je bila uvijena u lokne.

U maju je par podelio da očekuju bebu na jesen, prenosi Dejli mejl.

Saopšteno je da je Viktorija dobrog zdravlja i da namerava da odloži deo svojih obaveza do termina porođaja.

Ova srećna vest je stigla osam meseci nakon što su se Đorđe i Viktorija venčali u Sankt Peterburgu. Par se venčao u prisustvu desetina članova kraljevske porodice.

Velika kneginja Marija, šef carske kuće Rusije, primila je vest o bebi sa velikom radošću.

Đorđe Romanov je rođen u Madridu. On je sin velike kneginje Marije Vladimirovne Romanove, samoproglašene naslednice ruskog carskog trona.

Ona je unuka velikog kneza Kirila, rođaka Nikolaja II poslednjeg ruskog cara kojeg su boljševici pogubili zajedno sa ženom i decom 1918. godine.

Romanov je studirao na Oksfordu i veći deo života je proveo u Franucuskoj. Svoju suprugu Betarini je upoznao u Briselu gde je radio u Evropskom parlamentu. Betarini je prošle godine prešla u pravoslavnu veru i promenila je ime i Viktorija Romanova.

BONUS VIDEO: Eksplozije odjekuju Kijevom, Rusija zasula Ukrajinu sa 40 krstarećih raketa

Komentari

Svi komentari (0)