Ridvan Ibrahimi Foto:privatna arhiva/Facebook

U Aračinovu, mestu desetak kilometara udaljenom od Skoplja, danas je pucano iz automatskog oružja na vozilo gradonačelnika ove opštine Ridvana Ibrahimija, javila je skopska Telma TV.

Ibrahimi je nepovređen, a prostrelnu ranu u predelu grudi zadobio je vozač, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Foto: EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Na mesto događaja stigle su pojačane policijske snage, istraga je u toku, a mediji su objavili snimak sa lica mesta.

Iz Klinike su potvrdili da je vozač iz Aračinova dovezen u Urgentni centar u teškom zdravstvenom stanju zbog prostrelne rane grudnog koša, koja zahteva hitnu operaciju, prenose skopski mediji.

Inače, gradonačelnik Ibrahimi je ranije prijavljivao da su mu pretila dva brata iz Aračinova, a pre dve godine on je fizički napadnud od troje ljudi koji su tada privedeni.

POGLEDAJTE JOŠ:

Direktor skopske Klinike za hirurške bolesti „Sveti Naum Ohridski“ Ljuben Arsenkov izjavio je da je u tu bolnicu dovezen i 39-godišnji muškarac sa prostrelnom ranom u predelu ramena, koju je zadobio u pucnjavi u Aračinovu.

„Reč je o muškoj osobi, van životne opasnosti je i smešten je na odeljenje intenzivne nege. Osoba je dovedena pre oko sat vremena, a zadobio je prostrelnu ranu desnog ramena“, precizirao je Arsenkov za agenciju MIA.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar