Foto: REUTERS/Phil Noble

Princ Vilijam snimljen je u javnosti prvi put nakon objave memoara princa Harija koji sadrže intimna otkrića o kraljevskoj porodici.

Članovi britanske kraljevske prodice poslednjih dana su pod povećanom pažnjom javnosti zbog skandaloznih memoara princa Harija.

Njegov brat, princ Vilijam sada je prvi put viđen u javnosti nakon objave knjige „Spare“. Budućeg kralja fotografi su ulovili u društvu supruge u automobilu ispred dvorca Vindzor, prenosi Dnevnik.hr.

Foto: REUTERS/Phil Noble

Princ je nabacio široki osmeh i izgledao je opušteno, uprkos teškim optužbama koje je brat izneo protiv njega.

POGLEDAJTE JOŠ:

Hari je u svojim memoarima brata prozvao zbog lošeg ponašanja prema njegovoj supruzi Megan, a opisao je i jednu od njihovih poslednjih svađa, kada su se čak i fizički obračunali. Ono što je možda i najšokantnije jeste objašnjenje zašto se knjiga zove „Spare“, odnosno „Rezerva“. Hari tvrdi da su tako njega oslovljavali tokom odrastanja, dok je Vilijam od rođenja bio naslednik.

„Došao sam na svet za slučaj da se nešto dogodi Viliju“, piše Hari u svojim memoarima i opisuje svoj život kao misiju da odvrati bratu pažnju i zabavi ga, ali i da bude tu u slučaju da Vilijamu zatreba donator organa, transfuzija krvi ili koštane srži.

BONUS VIDEO Memoari princa Harija: Napisao ih zbog para, izjave o talibanima krajnje opasne i neprihvatljive

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar