Foto: AFP / AFP / Profimedia

Devojka koja se svojevremeno predstavila svetu kao "zombi Anđelina Džoli", a koja je poznata i po objavljivanju sablasniih fotografija na Instagramu, konačno je otkrila svoje pravo lice na iranskoj televiziji nakon što je puštena iz zatvora.

Sahar Tabar, suprotno popularnom verovanju, nimalo ne liči na svoj „zombi“ alter ego.

Mnogi su verovali da se podvrgla plastičnim operacijama da bi postigla dramatičan izgled koji je predstavila na društvenim mrežama, ali ona je sada otkrila kako zapravo izgleda.

Tabar (21), čije je pravo ime Fatemeh Khišvand iz Teherana, prvobitno je bila u zatvoru zbog opscenosti i vređanja hidžaba, navodi Iranska novinska agencija za ljudska prava, prenosi Dejli mejl.

Uhapšena je u oktobru 2019. goidne, zbog korupcije i blasfeije i osuđena je na deset godina zatvora.

Međutim, medijska zvezda je nedavno puštena na slobodu nakon što je odslužila 14 meseci, navela je aktivistkinja Masih Alinejad.

„Ono što ste videli na Instagramu su kompjuterski efekti koje sam koristila za kreiranje slika“, navela je ona.

Kada je objavljeno da je osuđena 2020. godine, na društvenim mrežama osvanula sledeća objava: „Sahr Tabar ima samo 19 godina. Njena šala ju je odvela u zatvor. Njena majka plače svaki dan da osobodi svoju nevinu ćerku. Draga Anđelina Džoli, treba nam tvoj glas ovde. Pomozi nam“.

Foto: AFP / AFP / Profimedia

Objavljeno je da je Tabar imala koronavirus u zatvoru 2020. godine, a sudija je tada odbio da odobri kauciju.

Tabar je postala slavna 2017. godine nakon što je objavljeno da je navodno imala 50 operacija, da bi izgledala kao glumica Anđelina Džoli.

Kasnije je potvrdila da je njen izgled postignut šminkom i montažom u televizijskom intervjuu pre suđenja u kojem se pojavila kao „zombi“ sa uglavnom zamagljenim licem. Tada je istakla da su njene fotografije na Instagramu bile uređene u fotošopu.

Foto: AFP / AFP / Profimedia

Tabar je rekla da joj san od detinjstva bio da postane poznata i da je ustrajala u svojim naporima da izgradi svoje pratioce na Instagramu uprkos prigovorima svoje majke.

Kasnije je priznala da je imala operaciju nosa, da je stavljala filtere u usne i da je imala liposukciju, ali je insistirala da veći deo njenog neobičnog izgleda počiva na šminkanju i uređivanju fotografija.

BONUS VIDEO: TOP 5 srpskih lepotica koje nisu radile plastične operacije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar