Vladimir Putin i Alina Kabajeva Foto: east2west news / WillWest News / Profimedia

Isplivao je snimak u kom navodna ljubavnica, a sada partnerka ruskog predsednika Vladimira Putina - Alina Kabajeva govori o muškarcu koji joj je osvojio srce. Ona je u jednom intervjuu priznala da je on "njen idealan muškarac", a nedavno je otkriveno i velelepno imanje na kom žive sa dvoje maloletne dece.

Bivša ruska gimnastičarka Alina Kabajeva (39) navodno živi sa ruskim predsednikom u tajnoj palati koju čuva elitna služba bezbednosti FSO u Valdaju – 250 kilometara severozapadno od Moskve.

Par nikada nije priznao vezu, ali se sumnja da imaju najmanje dvoje dece zajedno.

Pre 15 godina, Alinu su na televiziji intervjuisali školarci i iako ga nije pominjala po imenu, sada je jasno da je tada govorila upravo o Putinu.

U to vreme, ona je bila 24-godišnjakinja, koju su smatrali najtraženijom ženom u Rusiji, a Putin, koji sada ima 70 i vodi okrutni i krvavi rat u Evropi, imao je 55 godina.

Upitana da li je upoznala svog „idealnog muškarca“, zakikotala se i rekla „jesam“.

„Rekla si da imaš dečka? Zašto ne žuriš da se udaš za njega, bojiš li se sreće? Ko je on?“, upitao je jedan od prisutnih.

„Znači, uspeo si da postaviš ovo pitanje, bravo“, nasmejala se.

Vladimir Putin i Alina Kabajeva Foto: east2west news / WillWest News / Profimedia

„A ko je on?“, upitao je drugi.

„Čovek, veoma dobar čovek, veliki čovek“, odgovorila je, uznemireno se vrpoljeći olovkom.

„Ja ga jako volim“, rekla je potom.

Na drugo pitanje odgovorila je da mu je kao poklon kupila „kaput sa Aljaske, sa krznom, veoma lep“. Putin je ubrzo viđen u takvom kaputu.

POGLEDAJTE JOŠ:

Na pitanje da li je reč o oženjenom čoveku kom je rasturila brak, Kabajeva je zagonetno rekla da je problem u braku već postojao.

„Ako ima problema u porodici i muškarac gleda u drugu ženu, i komunicira sa drugom ženom, a ne sa svojom ženom, to znači da se problem već desio i da u ovoj porodici ne bi bilo ništa dobro.“

Mnogi su ovaj intervju Kabajeve shvatili kao indirektno priznanje veze s Putinom, sa kojim navodno ima dva sina.

BONUS VIDEO Radić: Vagner može da stvori unutrašnje probleme Putinu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar