Foto: Tanjug/Observator Antena 1 via AP

Endrju Tejt (36), kontroverzni influenser, okrivio je za svoje hapšenje u Rumuniji "ludilo vladajuće elite", dok nastavlja da se bori za puštanje uz kauciju, prenosi Dejli mejl.

Tejt je ovo objavio pre nego što je napisao bizarni tvit svojim fanovima u kom navodi da je „odgovor tamo negde, traži vas“.

U poslednja 24 sata, bivši kikbokser je na Tviteru napisao više „čudnih izjava“ posle hapšenja, tvrdeći da „matriks neće pobediti“.

Tejt je, zajedno sa svojim bratom Tristanom, uhapšen ranije ove nedelje na luksuznom bukureštanskom imanju tokom istrage o tvrdnjama za trgovinu ljudima i silovanje, prenosi Telegraf.rs.

Kako je napisao „Čini se da je ludilo vladajuće elite širom sveta razotkriveno. Imaju jednu komandu, ne govori, ponašaj se kao ovca“, pa dodao „Bog je na našoj strani, pa matriks neće pobediti. Inšala“.

Ovog popodneva nastavio je sa misterioznim tvitovima, poručujući fanovima da je „Odgovor tamo negde. Traži vas. Naći će vas ako to želite“.

PROČITAJTE JOŠ:

Tokom saslušanja o pritvoru, dva brata su zadržala pravo na ćutanje, rekao je njihov advokat. Nakon toga Tejtu je određen pritvor do 30 dana.

Podsetimo, Tejt je bivši profesionalni kik-bokser i influenser poznat po svojim ponižavajućim i seksističkim komentarima o ženama, uključujući i izjavu da žene „moraju da snose određenu odgovornost“ za silovanje. Izbačen je sa više platformi društvenih medija, ali se vratio na Tviter prošlog meseca nakon što je novi vlasnik kompanije, Elon Musk, vratio niz ranije suspendovanih naloga.

BONUS VIDEO: Masakr u Severnoj Karolini: Maloletnik ubijao redom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar