Megan Markl i Kamila, vojvotkinja od Kornvola
Megan Markl i Kamila, vojvotkinja od Kornvola Foto: SplashNews.com / Splash / James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Brojni sukobi bukte unutar britanske kraljevske porodice, a kraljevski biograf nedavno je otkrio detalje svađe između Megan Markl i Kamile, vojvotkinje od Konrnvola.

Prema rečima insajdera iz palate, Kamila je Megan nazvala „malom namigušom“. Megan Markl – vojvotkinja od Saseksa, trenutno živi u Kaliforniji sa princem Harijem i dvoje dece.

Prošlo je više od godinu dana od poslednjeg susreta dve vojvotkinje, a upućeni tvrde da se porodica neće skoro okupiti.

Kamila je već godinama „sumnjičava“ po pitanju Megan, kažu insajderi. Supruga princa Harija nikada nije uspela da ubedi ostatak porodice u iskrenost svojih namera, a na vrhu liste onih koji su navijali protiv braka Harija i Megan je upravo Kamila.

Megan Markl
Megan Markl Foto: EPA-EFE/KIM LUDBROOK

„Kamili je bilo teško da poveruje da bi Megan žrtvovala svoju karijeru i nezavisnost da bi tiho služila kao igrač odan monarhiji“, tvrde izvori iz palate.

Sa druge strane, vojvotkinja od Kornvola se odrekla svog života udajom za princa Čarlsa, kome je godinama služila kao „uteha“ zbog velike osude javnosti. Za nju je, smatraju mnogi, neobjašnjivo zašto i Megan ne može da učini isto.

„Tokom tih beskonačnih i neuverljivih razgovora, Kamila je tip koji bi Megan nazvao ‘onom namigušom, sebičnim stvaraocem problema čije će se ludosti uvek završiti suzama“, objasnili su izvori iz palate.

princ Čarls i Kamila Foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

U prilog tvrdnjama o žestokom sukobu ide i činjenica da princ Hari i Megan Markl nisu čestitali Kamili što će jednog dana postati kraljica.

Naime, najdugovečniji evropski monarh – kraljica Elizabeta, nedavno je saopštila da želi da princ Čarls nakon njene smrti postane kralj, a Kamila konsort kraljica.

POGLEDAJTE JOŠ:

Ignorisanje kraljičine najave je još samo jedan način na koji Megan poručuje da sukob nikako nije gotov, poručuju iz palate.

Umesto čestitke za maćehu, princ Hari je odao počast princezi Dajani, objašnjavajući da oseća obavezu da nastavi napore svoje pokojne majke kada je reč o humanitarnom radu.

U ranijim izjavama koje se tiču vojvotkinje od Kornvola, Hari je poručio da je zadovoljan što je ona usrećila njegovog oca, kao i da „nije ona zla maćeha“.

BONUS VIDEO Veze srpske i britanske kraljevske porodice

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare