Foto:Shutterstock/Facebook/Google street view

Dvojica radnika mesare u Bristolu optuženi su da su mučili i nasmrt izboli dve osobe, nakon čega su im iskasapili tela i izložili ih kao "iskasapljene" svinje, navodi se u optužnici.

Suđenje Jonutu-Valentinu Boboku (22) i Džejkobu Čersu (46) za brutalno ubistvo Denzela Mekenzija i Fahada Pramanika počelo je nedavno u Britaniji.

Dve žrtve su izbodene više puta, a neke od povreda njihovih tela izgledaju kao da su ih radnici klanice „unakazili kao životinje“.

Britanija policija
Britanija policija Foto:Tanjug/Matthew Cooper/PA via AP)

„Denzel Mekenzi je imao 23 ubodne rane, najozbiljnije od njih na vratu, i bilo je znakova da je mučen nanošenjem jakog bola sa posekotinama oko oka, na očnoj jabučici i posekotom na nožnom noktu.

„Pramanik je izboden najmanje tri puta u leđa i stomak. Njegovo telo je takođe pokazivalo znake namernog nanošenja bola i patnje, uključujući urezivanje neke vrste penaste supstance u njegovom nosu i mnogo posekotina i ogrebotina na njegovom telu“, naveo je na ročištu tužilac i dodao:

POGLEDAJTE JOŠ:

„Tela su bila sablasno poređana. Jedno telo je bilo na sofi, a drugo na podu sa nogom jednog tela unutar trbušne rane drugog“.

Optuženi su se potrudili da zataškaju zločin, pa su pažljivo prebrisali sve prostorije.

Na snimcima nakon ubistava, vide se kako nose velike predmete, uključujući audio opremu i pojačala, među ostalim dragocenostima, poput nakita koji su ukrali dok su bili unutra.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar