Foto: NORFOLK POLICE

Džejmi Krosbi (48) je nasmrt izbo svog komšiju i ranio dve žene koje su pokušavale da zaustave napad, nakon što ga je iznervirala buka motora u njihovoj ulici.

Džejmi Krosbi (48) je ubio Dina Olsopa (41), ubadajući ga nožem 17 puta. Dva uboda su mu prodrla u desno plućno krilo i srce i izazvala obilno krvarenje, saopšteno je na sudu u Norviču u Velikoj Britaniji.

Tužilac Endru Džekson je naveo da je Krosbi prilikom hapšenja rekao policiji: „To me čini srećnim, to je dobra stvar, to je najbolja vest koju sam ikada čuo“.

Advokat je rekao da su Olsop i njegov sin Majki bili „zagriženi motociklisti“ i da bi „povremeno petljali sa svojim motociklima kod kuće“.

„Zvuk motora motocikla u stambenoj zoni može povremeno kao i druge stvari, da izazove izvesnu smetnju drugim stanovnicima, a takvi manji problemi između suseda mogu se rešiti prijateljskim putem sa obe strane“, rekao je Džekson.

„Tužilaštvo tvrdi da je tog dana okrivljeni sebi dozvolio da bude iznerviran bukom motora motocikla i da uopšte nije bio spreman da se na bilo koji prijateljski način pozabavi tim pitanjem“, naveo je.

Krosbi je na ranijem saslušanju priznao ubistvo iz nehata, dok sada poriče ubistvo. On negira dve tačke optužnice za pokušaj ubistva i dve tačke za ranjevanje sa predumišljajem. On je optužen da je ranio Olsopovu partnerku Luiz Njel i njihovu prijateljicu i komšinicu Kerin Džonson.

Džekson je istakao da je Krosbi na smrt izbo Olsopa, a da su Luiz i Kerin pokušale da spreče svog komšiju da ubije Olsopa, ali da ih je on tada ranio.

Njuel je zadobila povrede čela, obraza i grudnog koša, a Džonson povrede ruke i vrata.

Džekson je naveo da tog dana motor Olsopovog sina nije dobro radio, pa je on zamolio svog prijatelja mehaničara da ga pogleda. Motor je radio nekoliko minuta, a zatim je ugašen. Tada se optuženi pojavio na prozoru svoje kuće, opsovao ih i rekao da ne može da čuje svoj televizor.

PROČITAJTE JOŠ:

Olsop je već krenuo da zove pliciju kada je Krosbi izašao iz svoje kuće držaći testeru i kuhinjski nož. Počeo je da juri Olsopa koji je u jednom trenutku skinio kacigu i bacio je na Krosbija.

Olsopov sin Majki je uzeo nož iz kuće u pokušaju da zaštiti oca, ali dok se vratio na lice mesta on je već bio izboden.

Majki se vratio u kući i pozvao je majku, a kada je ona došla na lice mesta Krosbi je napao nju i njihovu komšinicu.

BONUS VIDEO: Horor u Zmajevu: Pronađena tela brata i sestre

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar