Foto: Printscreen/Dash Cam Owners Australia

Snimak kontrolne kamere sa automobila u pokretu zabeležio je horor trenutak kada je biciklista bačen sa svog bicikla nakon što je BMV presekao traku i udario u njega.

Dvadesetogodišnji biciklista vozio se autoputem Princes na jugu Melburna u decembru prošle godine kada je srebrni BMV SUV pokušao da skrene levo na Springvejl roud i udario ga.

Snimak, snimljen 18. decembra 2022. godine, ali objavljen u ponedeljak, bio je sa kontrolne kamere automobila direktno iza bicikliste i uhvatio je tačan trenutak kada je biciklista oboren.

BMV je kretao iz leve trake kada je pokušao preseče ispred drugi vozila u saobraćaju i skrene levo iz trake koja je samo napred.

Cipela bicikliste je viđena kako leti zajedno sa biciklom nakon što ga je udario zadnji deo vozila.

Vozač BMV-a je nastavio da ide niz Springvejl roud, prema gradu, ali se na kraju zaustavio da bi se vratio i proverio oborenog vozača koji je ostao nasred prometne raskrsnice.

PROČITAJTE JOŠ:

Policija Viktorije potvrdila je za Dejli mejl Australija da je vozač BMV-a, 66-godišnja žena iz Glen Hantlija, pod istragom policije i da je kažnjena zbog toga što nije propustila biciklistu.

Muški biciklista odveden je u bolnicu na posmatranje nakon što je imao nesreću.

BONUS VIDEO: Masovna pucnjava na Univerzitetu Mičigen