Foto: Facebook

Tri devojke i dva muškarca nestali su pre dva dana nakon noćnog provoda u baru u Njuportu, a porodice navode da su užasno zabrinute i mole za pomoć.

Sofi Ruson, Iv Smit i Darsi Ros imaju 20 godina, a bile su u petak uveče u baru i prema svedočenjima, trio je bio sa još dvojicom muškaraca iz Kardifa.

Porodice devojaka su rekle da se niko video, niti čuo sa njima od subote u 2 sata ujutro, te da nijedna od njih od tada nije bila aktivna na društvenim mrežama.

Meštani su se vozili između Njuporta i Kardifa u očajničkoj potrazi za devojkama, neki su pretraživali ulice u blizini, a neki su čak počeli da se raspituju ​​u obližnjim hotelima.

Članovi porodica nestalih devojaka rekli su da je veoma neobično što nisu u kontaktu sa svojim porodicama ovoliko vremena.

Auto Iv Smit je još uvek u klubu, tvrdi njena sestra i kaže: „Poznato je da su otišli do kluba u Maesglasu, a zatim krenuli u Treko Bej u petak veče, ali su otišli na nepoznatu lokaciju tokom noći. Poslednji put su viđene oko 2 sata ujutro. Nijedna od njih nije uspostavila kontakt sa prijateljima ili porodicom, što je veoma neobično. Svi smo užasno zabrinuti i mislimo na najgore“.

Ona je dodala i da su stvari njene nestale sestre, uključujući ključeve od auta i karticu, bile kod njihove majke, što znači da ona nema pristup prevozu ili novčanim sredstvima.

Portparol policije rekao je da istražuju nestanak devojaka i dva momka, prenosi Dejli mejl.

***

BONUS VIDEO: Masakr u Severnoj Karolini: Maloletnik ubijao redom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar