Foto: WLUK/Tim Flanigan via AP

Udata žena optužena za odrubljivanje glave svom ljubavniku nakon što ga je davila tokom seksa, napala je u utorak svog advokata na sudu.

Tejlor Šabiznis (25) zaskočila je svog advokata Kvin Džoli oko 8.48 ujutru u sudnici u Grinbeju u Viskonsinu. Izgleda da je laktom udarila Džolija u glavu. Advokat, međutim, izgleda nije zadobio nikakve povrede.

Do svađe je očigledno došlo nakon što se svedok nije pojavio da svedoči o njenom mentalnom stanju. Ona se tereti za ubistvo prvog stepena, sakaćenje leša i seksualni napad trećeg stepena nakon što je majka žrtve otkrila odsečenu glavu njenog sina u kanti, pokrivenu peškirom, u njenoj kući.

Prema policiji, Šabiznis je priznala da je imala oralni seks i koristila seks igračku na svojoj žrtvi nakon što je ona umrla. Ona se izjasnila da nije kriva zbog mentalne bolesti.

Ispad je usledio tokom postupka da se utvrdi da li je Šabiznis sposobna da joj se sudi.

Očekivalo se da će Džoli predstaviti svedočenje veštaka na sudu u utorak, ali je umesto toga rekao sudiji Tomasu Volšu da svedok još nije završio svoj izveštaj.

Advokat je tražio još dve nedelje za to svedočenje.

Foto: WLUK/Tim Flanigan via AP

Volš je nevoljno pristao da odloži suđenje, prvobitno zakazano za 6. mart, izveštava FOKS 6, i umesto toga je predložio suđenje 15. maja.

Tada je optužena uhvaćena kamerom kako napada Džolija.

Na snimku iz sudnice u Grinbeju se vidi kako optužena izlazi sa svog sedišta pokušavajući da zgrabi Džolija za ruku pre nego što ga je očigledno udarila u glavu.

Službenik šerifa okruga Braun brzo je krenuo u akciju i srušio je na zemlju, boreći se da je zadrži dok je pokušavala da se izvuče iz njegovog stiska.

Kada je sud konačno nastavio sa radom oko 10 minuta nakon napada, Džoli je obavestio sudiju o slučaju da planira da podnese zahtev da bude uklonjen kao advokat Šabiznisa.

Foto: WLUK/Tim Flanigan via AP

Šabiznis je uhapšena prošle godine, nakon što je majka Šad Rok Tiriona pronašla njegovu odsečenu glavu u kanti u svom podrumu.

Policijski zapisi pokazuju da je Tara Pakanič (47) pozvala vlasti u svoju kuću na zapadnoj strani Grin Beja 23. februara nešto posle 3 sata ujutro.

Policiji nije trebalo dugo da sustigne Šabiznis. Našli su je sa krvlju na dukserici i pantalonama, ogrebotinama na rukama, posekotom na levom palcu i nečim što je izgledalo kao krv na rukama.

Šabiznis, koja ima muža Vorena, a nedavno je postala majka sina Matea, priznala je da poznaje Tiriona. Oni su takođe bili prijatelji na Fejsbuku.

Tvrdila je da su se drogirali ranije tokom dana. Rekla je da je takođe dala sebi i Tirionu Trazadonom, snažan sedativ.

#related-news_1

Navodno je rekla policiji da su ona i Tirion imali seks i da je on napravio dva metalna lanca, jedan za njega i jedan za nju. Rekla je da je stavio svoj lanac oko sopstvenog vrata jer su ranije koristili davljenje tokom snošaja.

„Prokleta glava. Ali ne mogu da verujem da sam ostavila glavu“, rekla je ona. Žena je tada ispričala kako je sedela na njemu, gušila ga dok je ležao licem na krevetu i kako je gledala kako iskašljava krv i ‘čekala da umre.’

U nekom trenutku, priznala je, znala je da je mrtav jer mu je lice bilo ljubičasto i krv je tekla iz njegovih usta.

BONUS VIDEO: Pucnjava u Parizu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar