Neposredno nakon što je objavljena vest da će Donald Tramp biti optužen za podmićivanje porno zvezde Stori Danijels, njegova supruga Melanija navodno je odbila da prisustvuje konferenciji koju je organizovao za medije na imanju Mar-A-Lago na Floridi. Tramp je to učinio nakon saslušanja u Njujorku, a bivša prva dama kategorički je odbila da prisustvuje njegovom obraćanju, zbog čega su se mnogi zapitali - gde je i šta radi Melanija?

Melanija Tramp treba da se suoči sa činjenicom da će, verovatno, narednih godinu do dve, njen „prljavi veš“ biti iznet u javnost. Istovremeno, mediji će je konstantno podsećati na neverstva njenog supruga, koliko god bude trajalo suđenje.

Foto: Michael Anthony, Pacificcoastnew / Pacific coast news / Profimedia; EPA-EFE/JIM LO SCALZO; TANJUG/AP Photo/Markus Schreiber; PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

To što se nije pojavila u Mar-a-Lagu, ne podudara se sa slikom od samo prošle nedelje kada je par uslikan sa prijateljima u Trampovom odmaralištu na Palm Biču.

Trampova prijateljica Đina London, koja ih je uslikala u odmaralištu, rekla je da je par izgledao „srećno i zaljubljeno“.

Zato je i čudno što nije podržala supruga u jednoj, za njega verovatno, najbitnijoj večeri. Njeno odsustvo odmah
je podstaklo razne špekulacije, a izvori bliski bivšoj prvoj dami kažu da je ona odlučila da se posveti sebi i svom sinu.

Melanija Tramp
Donald i Melanija Tramp Foto: STARMAX / Bestimage / Profimedia

Ali, da li je drama oko ljubavnica bila kap koja je prelila čašu kod Melanije?

Dejli Mejl ima uvid u glasine koje su pratile Melaniju još od ranih dana Trampove predizborne kampanje 2016. godine.

Zlatni kavez

Skoro svi, od kablovskih vesti do društvenih mreža, proglasili su je zarobljenicom nesrećnog braka sa muškarcem koji je stariji od nje 24 godine.

Tome u prilog išle su objave „#FreeMelania“ sa video snimcima na kojima ona odbija da drži ruku u javnosti. Neki su otišli korak dalje, pa su smatrali da Melanija trpi porodično nasilje.

Donald i Melanija Tramp Foto: JOE RAEDLE / Getty images / Profimedia

U svojim memoarima iz 2018. godine, Trampov bivši pomoćnik, Omarosa Manigult Njuman, napisao je „Melanija broji dane do kraja predsedničkog mandata ne bi li se razvela od Trampa“.

U januaru iste godine, nakon što je „Wall Street Journal“ pisao o navodnoj aferi sa Stormi Danijels, Melanija je otkazala svoj put sa suprugom na Svetski ekonomski forum u Davosu u Švajcarskoj. Ona je ipak kao razlog otkazivanja navela da ima „prenatrpan raspored“ i da zato nije u mogućnosti da dođe.

Melanija Tramp Foto: EPA-EFE/CHRIS KLEPONIS / POOL

Ipak samo nekoliko nedelja kasnije, pojavila se, nasmejana, ruku pod ruku sa Trampom. Time je „zapušila usta“ navodima o problemima u braku.

U knjizi reporteke „The Washinghton Post“ Meri Džordan, iz 2020. godine, piše da je Melanija odložila svoje preseljenje u Belu kuću zbog pregovora oko obnove predbračnog ugovora.

Donald i Melanija Tramp uoči debate
Donald i Melanija Tramp uoči debate FOTO: AP Photo/Julio Cortez

I u dobru i u zlu

Melanijina bivša šefica osoblja Stefani Grišam rekla je jednom prilikom da je Melanija bila svesna ko joj je muž kad se udavala za njega, jer je „ona žena koja čvrsto stoji na zemlji“.

„Nikad nije spominjala razvod, a kada je Stormi u pitanju, govorila je – ‘njegov problem'“, kazala je Grišam.

Štaviše, ona kaže da je Tramp uvek cenio Melanijino mišljenje i tražio savet od nje.

Pročitajte još:

Njoj je prioritet „izbegavanje svake vrste skandala“.

Ona je žena koja je u intervjuu 2016. godine, kada je upoznala Trampa otkrila – „Hteo je moj broj, ali pošto je u tom trenutku bio sa drugom ženom, odbila sam da mu dam broj telefona, već sam mu rekla da on meni da svoj, pa ću ga pozvati“.

Ipak, mediji i dalje treba sa sačekaju zvaničnu Melanijinu izjavu o svom braku. Za sada ostaje kao „velika podrška svom suprugu“.

BONUS VIDEO Podignuta optužnica protiv Trampa – okupljeni u Njujorku pozdravili odluku suda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar