Foto: Albanpix Ltd / Shutterstock Editorial / Profimedia, TikTok/shellmc22

Džulija Vendel, koja misli da je ona nestala mala Medlin Meken, predala je uzorke DNK na forenzičko testiranje, rekla je za Radar Onlajn prošle nedelje njena privatna istražiteljka.

Ona je navela da je Džulija predala DNK za tri forenzička testa, kao i genetski test. Rezultati testa će istražiteljima dati više informacija o Džulijinoj DNK i pomoći da se utvrdi je li ona nestala devojčica ili ne.

„Trenutno imamo mnogo dokaza koji pokazuju da je Džulija definitivno bila prokrijumčarena u Poljsku iz druge zemlje od strane međunarodne grupe za seksualnu trgovinu. Još uvek vodimo istragu, ali Džulija definitivno nije biološka ćerka svojih roditelja u Poljskoj“, navela je istražiteljka.

Džulija Vendel, koja živi u Poljskoj, otvorila je Instagram nalog u februaru pod nazivom @IamMadeleineMacCann, a onda je objavljivala video zapise na nalogu tvrdeći da je devojčica koja je nestala u Portugalu na odmoru sa svojom porodicom 2007. godine.

Zašto Džulija misli da je ona Medlin Meken?

Džulija je navela da je njen razlog zašto veruje da je ona Medlin Meken to što misli da izgledaju slično i da je sumnjičava prema detaljima vezanim za detinjstvo koje su joj ispričali roditelji.

Takođe je tvrdila da ju je u detinjstvu zlostavljao Nemac koji je bio osoba od značaja za nestanak Medlin. Ubrzo nakon što su Džulijine tvrdnje postale viralne, poljska policija je saopštila da je isključila mogućnost da je ona zapravo Medlin.

Vendel je prošle sedmice zatvorila svoj Instagram nalog, a nekoliko dana kasnije otputovala je sa svojom istražiteljkom u SAD nakon što je Džulija navodno primila nekoliko pretnji smrću zbog njenih tvrdnji, nakon čega je i predala svoj DNK za neophodne testove, piše Jerusalem post.

***

BONUS VIDEO: Španija: Autobus sa mosta pao u reku, dvoje pogunulih, traga se za nestalima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar