Foto: Facebook/Maddy Elmquist

Žena iz Minesote koja je nestala nakon radne zabave na Menhetnu i koju je kamera snimila kako se spotiče duž trotoara pre nego što joj se izgubio trag, pronađena je mrtva u otvoru za smeće u elegantnoj zgradi Čelsija.

Telo 24-godišnje Džeklin Elmkvist otkriveno je u petak popodne, rekli su policajci.

Na snimku izvan zgrade vidi se Džeklin kako ide niz trotoar, pre nego što je ušla u zgradu u kojoj je kasnije pronađeno njeno telo.

U jednom trenutku na snimku, ona izgleda nesigurno na nogama, drži se za zid, a zatim se okreće prema zgradi pre nego što se vrati na trotoar.

„Nije utvrđeno da li je bila alkoholisana, ali postoji mogućnost“, rekao je policijski izvor.

Džeklin, koja je radila u kompaniji za zapošljavanje „Mission Staffing“, bila je na radnoj zabavi na Menhetnu i nikada se nije vratila svojoj kući u Bruklin, objavila je njena rođaka na Tviteru.

„Moja rođaka Džeki Elmkvist je nestala od sinoć nakon što je napustila radnu zabavu na Menhetnu – jutros se nije vratila kući niti se pojavila na poslu, molim vas proširite vest kako bi ljudi u okolini to mogli da vide jer cela njena porodica živi ovde u Minesoti“, napisala je Kat na Tviteru.

Nejasno je zašto je ušla u naizgled slučajnu zgradu. Upravnik njene zgrade u Bruklinu bio je uznemiren kada je saznao da je Džeklin pronađena mrtva.

„Neeeee“, povikao je Davidson Stevart, vidno potresen. „Ne ne ne ne.“

Rekao je da je držala do sebe i da je bila „prijateljska“.

„Izgledala je srećno“, rekao je. „To je tužno. Nijedna majka ne bi trebalo da sahrani svoje dete. To nije dobro“, dodao je.

PROČITAJTE JOŠ:

„To je najtragičniji gubitak života“, rekla je uplakana žena koja je sebe nazvala prijateljicom preminule devojke.

Džon Elmkvist, deda preminule devojke, rekao je za The Post da su Džekin otac Džejms i sestra Madalin u Njujorku, ali da porodica ima malo informacija o njenoj smrti.

„U ovom trenutku, mi ne znamo više od vas, pretpostavljam… Moj sin i njegova ćerka su sada u Njujorku i čekamo da se čujemo od njih“, rekao je on.

Uzrok i način smrti biće poznati nakon obdukcije.

Ova smrt podseća na smrt Lare Prihodko u julu 2018, koja je pronađena u podrumu njene luksuzne zgrade na Union skveru nakon što je policija rekla da je pala u kantu za smeće.

Nije se sumnjalo na zločin, iako je njen otac Nikolas više puta tvrdio da je ona ubijena.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar