Foto: Facebook/Teton County Sheriff's Office

Oteta beba pronađena je mrtva u šumi Ajdaha u SAD u subotu - nakon što je njegov otac primećen kako hoda nag i u delirijumu u blizini, saopštila je policija.

Policija je pronašla telo desetomesečnog Zeka Besta oko 39 km istočno od vodopada Ajdaho nakon što je lovac pozvao da prijavi čoveka u vreći za spavanje pored puta.

Čovek – identifikovan kao detetov otac, osumnjičeni ubica Džeremi Albert Best – bio je „nag i davao čudne izjave“, saopštila je kancelarija šerifa okruga Bonvil.

Foto: Facebook/Teton County Sheriff’s Office

Policija je tragala za ocem i dečakom od četvrtka uveče kada je Best (48) navodno ubio svoju ženu, 38-godišnju Kali Džin Randal u njihovoj kući samo nekoliko sati nakon što je prošao psihološku procenu.

Policija je u četvrtak oko podneva uhapsila Besta jer je bez odeće prošetao lokalnom prodavnicom, kažu policajci.

Nagi muškarac je viđen kako bizarno pogrbljen na pultu pored kase i grabi cigaretu pre nego što je iznesen iz zgrade, pokazuju snimci nadzora.

PROČITAJTE JOŠ:

On je kolima hitne pomoći prebačen u Regionalni medicinski centar Istočnog Ajdaha, gde je podvrgnut testiranju zbog zdravstvenih i mentalnih zdravstvenih problema, saopštilo je odeljenje šerifa Bonevil.

Nakon što je tog dana pušten, Best se navodno vratio kući da ubije svoju ženu i kidnapuje dete.

Policija je objavila upozorenje Amber u kojem je Best imenovan „naoružanim i veoma opasnim osumnjičenim za ubistvo i otmicu“, saopštila je kancelarija šerifa okruga Teton.

Foto: Facebook/Teton County Sheriff’s Office

Bestov crni SUV pronađen je u subotu oko 9:15 ujutru niz nasip u oblasti gde su ga otkrili lovci.

Zek je proglašen mrtvim na licu mesta, ali policija nije rekla gde je pronađeno njegovo telo niti identifikovala način njegove smrti.

Nakon što su ga lekari lečili, Best je priveden na osnovu naloga za hapšenje izdatog u vezi sa smrću njegove žene.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar