Dete u automobilu Foto:Shutterstock

Dvogodišnje dete preminulo je nakon što je nekoliko sati provelo zaglavljeno u pregrejanom automobilu u Kanzasu u Sjedinjenim Državama.

Još uvek nije poznato kako je tačno dete dospelo u vreli automobil, ali se pretpostavlja da je tokom igre u dvorištu ušlo u vozilo i zaglavilo bravu.

Roditelji su otišli da provere gde je dvogodišnjak i kada su pogledali u automobil videli su dečaka kako nepomično leži u njemu. Odvezli su ga u obližnju bolnicu. Lekari su konstatovali da mališanu nema spasa.

Pročitajte još:

Lokalni šerif Vels je saopštio da će povodom ovog slučaja biti sprovedena detaljna istraga, ali da trenutno sve ukazuje na to da se radi o nesrećnom spletu okolnosti i da nema naznaka da je počinjen zločin, piše Miror.

„Radi se o dvogodišnjem dečaku, a informacije koje prikupljamo ukazuju na to da se dete verovatno igralo i popelo se u vozilo, te da ga niko nije zaboravio u automobilu“, rekao je šerif.

Inače, tokom ovog leta u SAD je 12 dece umrlo u sličnim okolnostima samo ove godine, a prema podacima agencije koja se bavi bezbednošću dece u ovoj državi ih godišnje u pregrejanim automobilima strada više od 30.

U ove godine je julu je 11-mesečnu bebu majka slučajno ostavila u automobilu na Floridi i otišla na posao. Kada je završila smenu, u vozilu je zatekla nepomično dete. Samo mesec dana ranije, trogodišnji dečak preminuo je u Džordžiji, kada je ostavljen u vozilu više od tri sata.

BONUS VIDEO Zbog vrućine na tone skuvane ribe u jezeru Čonoplja

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar