Princ Vilijam i vojvotkinja od Kembridza Katarina Kejt Midlton
Princ Vilijam i vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton Foto:EPA-EFE/NEIL HALL

Kejt Midlton, princeza od Velsa, obratila se javnosti prvi put od abdominalne operacije u januaru. Ona je objavila fotografiju sa decom zbog obeležavanja Dana majki u Velikoj Britaniji. Međutim, ona se na fotografiji pojavila bez burme i vereničkog prstena, što je zabrinulo javnost. Takođe, korisnici društvenih mreža su primetili da nešto nije u redu sa prstima princa Luija i položajem ruke princeze Šarlot.

Kejt Midlton (42) odlučila se za jednostavan izgled na fotografiji koji je napravio njen suprug princ Vilijam i prikazuje je zagrljenu ​​sa decom – prinčevima Džordžom (10) i Luijem (5) i princezom Šarlot (8).

Odlučivši se za „Chloe Combat“ čizme od 250 funti, koje je nosila nekoliko puta ranije, Kejt je izgledala prirodno u farmerkama, crnom polo džemperu i zelenoj jakni.

U međuvremenu, i princ Džordž i princeza Šarlot nosili su džempere francuskog brenda „Cirillus“.

Šarlot je nosila crveni kardigan od pamuka i kašmira sa kariranom suknjom i pamučnim hulahopkama. Kejt je na fotografiji potpuno bez nakita, što je nesvakidašnji potez za princezu.

Obično nosi svoj venčani prsten, koji je ranije pripadao princezi Dajani.

POGLEDAJTE JOŠ:

Prsten ima ovalni safir od 12 karata, koji je okružen sa 14 dijamanata umetnutim u belo zlato.

Vilijam je zaprosio Kejt u Keniji 2010. i opisao prsten rekavši: „To je verenički prsten moje majke, i veoma je poseban za mene, jer je Kejt i meni sada veoma posebna“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar