Kralj Čarls i kraljica Kamila Foto:Tanjug/AP Photo/Kin Cheung

Britanska kraljica Kamila govorila je o zdravlju svog supruga, kralja Čarlsa III, kome je ranije ove godine dijagnostikovan rak. Otkrila je i šta je ljuti.

Kraljica Kamila je u subotu prisustvovala događaju koji je promovisao čitanje u palati Hempton Kort. Ovom prilikom je govorila o svom suprugu, britanskom kralju Čarlsu, prenosi N1.

Ona je u razgovoru sa poznatim piscem Li Čajldom rekla da je kralj dobro, ali da se ne odmara i da se ne pridržava saveta. Pisac je odgovorio da misli da se kralj ponaša „kao tipičan muž“, prenosi Skaj njuz.

Ovaj 75-godišnji kralj nedavno se vratio kraljevskim dužnostima nakon što je Bakingemska palata početkom februara objavila da mu je dijagnostikovan rak dok je bio na lečenju zbog uvećane prostate. Nisu otkrili detalje o vrsti raka ili stadijumu bolesti.

Inače, ova godina je veoma teška za britansku kraljevsku porodicu. Ne samo kralj ima zdravstvenih problema, već i princeza od Velsa, buduća kraljica, kojoj je takođe dijagnostikovan rak posle operacije abdomena.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar