Foto: Maureen McLean / Shutterstock Editorial / Profimedia/Shutterstock

Legan Melsadaj Redmond (27) mesecima nije bila u mogućnosti da plati račune za stan i struju. Kako nije uspela da pronađe izlaz iz tunela i besparice, odlučila se za ono najgore - smrt. Naime, Redmond je držeći za ruku svoju ćerkicu (3) skočila pod voz na jednoj britanskoj železničkoj stanici.

Istraga, koja je sada i zvanično završena, pokazala je da je majka te 2019. godine počinila ubistvo i samoubistvo zbog teške nemaštine, zbog koje je bila i pred sudom.

Dugovala je oko 300 evra za struju, 600 za ostale komunalije i nešto više od 1.400 evra za kiriju.

Zapravo ona je tog dana pokušala da pronađe rešenje. U 6.30 ujutru, otišla je da još jednom proveri stanje na računu, a prethodno je obavila niz poziva. Molila je prijatelje da joj uplate nešto novca, ali izgleda da na njene vapaje niko nije odgovorio.

Kada je, verovatno, shvatila da izlaza iz tunela nema, tog kobnog dana je umotana lepo obučena sa ćerkicom šetala voznom stanicom čak sat vremena, pre nego što se odlučila da skoči pod voz.

Svedoci su kasnije rekli da je veliki propust to što na peronu nije bilo policije, jer bi u tom slučaju neko sigurno odreagovao – pošto je žena izgledala krajnje izgubljeno.

Pročitajte još:

Na kraju, da opšte zaprepašćenje žena je zgrabila dete i sa pešačkog dela skočila direktno pod voz.

SOS telefon za pomoć

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected], kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

VIDEO Koliko nesreća treba da se dogodi da bi Banatsko novo selo dobilo semafor

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare