Foto: ProGlas

Uoči poslednje i najveće tribine inicijative ProGlas pred predstojeće izbore u Beogradu, još jedna će biti održana istog dana decembra, u Kikindi. Biće to svojevrsni banatski fruštuk, odakle će pokretači i potpisnici inicijative biti ispraćeni na veliki skup u prestonci, uz poziv Vojvođanima da dođu i u Beograd, ali i da izađu na izbore 17. decembra.

Tribina će biti održana u četvrtak, na Trgu srpskih dobrovoljaca (kod Borova, u Kikindi), sa početkom u 11 časova, a oni koji dođu ranije, moći će da doručkuju dok budu čekali početak govora.

Građanima će se obratiti novinarka Biljana Stepanović, akademik Vladica Cvetković i profesor Univerziteta u Beogradu Aleksandar Baucal, a na samom početku govoriće i Milan Prunić Duma, pevač i tekstopisac iz Kikinde. Moderator tribine biće novinar Željko Bodrožić.

Nakon toga, biće održana i beogradska tribina, sa početkom od 20 časova, na Trgu Nikole Pašića, na kojoj će prisustvovati svih 14 pokretača inicijative. Osim njih, skup će uveličati i specijalni gosti Dejan Bodiroga i Nikola Kojo, a događaj će moderirati TV voditelj Zoran Kesić.

Na skupu će čuveni muzički duet Vlada i Bajka izvesti numeru “Beograd”, a takođe se očekuju i nastupi benda Eyesburn i muzičara Sevdah Baby.

Inicijativu ProGlas koja poziva ljude da u što većem broju izađu na predstojeće izbore, pokrenuli su Ljubomir Simović, Vladimir Kostić, Ivanka Popović, Miodrag Majić, Miodrag Jovanović, Dragan Bjelogrlić, Vladica Cvetković, Svetlana Bojković, Gojko Božović, Srdan Golubović, Biljana Stepanović, Filip Ejdus, Tamara Džamonja Ignjatović i Petar Peca Popović.

Inicijativu ProGlas do sada je potpisalo 180.000 ljudi.

BONUS VIDEO: Ivanka Popović o zatvorenim vratima i punim trgovima ProGlasa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar