Foto: ProGlas/Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©/Marija Mladjen/ATAImages

Nakon 17 tribina održanih u 17 gradova širom Srbije, pređenih 5.000 kilometara, razgovora sa oko 20.000 ljudi i sakupljenih više od 180.000 potpisa, inicijativa ProGlas održaće veliki skup u Beogradu u četvrtak, 14. decembra, sa početkom u 20h na Trgu Nikole Pašića.

Pod sloganom „Beograde, vrati se sebi“, ovo će biti poslednji javni skup ProGlasa pred predstojeće izbore, na kome će prisustvovati svih 14 pokretača ove inicijative. Pored inicijatora, skup će uveličati i specijalni gosti – Dejan Bodiroga i Nikola Kojo, a događaj će moderirati TV voditelj Zoran Kesić.

Na skupu će čuveni muzički duet Vlada i Bajka izvesti numeru „Beograd“, a takođe se očekuju i nastupi benda Eyesburn i muzičara Sevdah Baby.

Inicijativu ProGlas koja poziva ljude da u što većem broju izađu na predstojeće izbore, pokrenuli su Ljubomir Simović, Vladimir Kostić, Ivanka Popović, Miodrag Majić, Miodrag Jovanović, Dragan Bjelogrlić, Vladica Cvetković, Svetlana Bojković, Gojko Božović, Srdan Golubović, Biljana Stepanović, Filip Ejdus, Tamara Džamonja Ignjatović i Petar Peca Popović.

„Srbija je naša zemlja i zato je ovo zajednička borba u kojoj treba da dokažemo kakvi smo i koliko nas je. Ta borba je zasnovana na lekcijama prošlosti, jasnom uvidu u sadašnjost i, što je ključno, posvećena budućnosti Srbije“, piše u inicijativi ProGlas.

Podsetimo, Inicijativu je do sada potpisalo više od 179.000 građana, među kojima i nekoliko desetina javnih ličnosti. Zainteresovani je mogu potpisati na: proglas.co.rs.

BONUS VIDEO: Ceca Bojković: „Mi smo zakasnili sa buđenjem ali bolje da se probudimo ikad nego nikad“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar