Ana Brnabić SNS izborni štab Foto:Amir Hamzagić/Nova.rs

Strah od međunarodne istrage više ne možete ni da sakrijete jer znate šta ste sve radili, nije to nikakav udar na suverenitet naše zemlje niti usmereno protiv Srbije, već je to jasna poruka da nas Evropska unija vidi kao svoje partnere i kao deo svoje porodice, poručio je poslanik i predsednik Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Kragujevac Dalibor Jekić premijerki Srbije Ani Brnabić.

Jekić je istakao da Evropska unija želi „uređenu i demokratsku Srbiju u kojoj su demokratski procesi svetinja, a koje je aktuelna vlast prilično ugazila“.

„Umesto da je prilikom posete uputila izvinjenje deci u Lomnici zato što cela Evropa zna da su izbori pokradeni i da je to sramota koja će biti ostavljena našoj deci i budućim generacijama, premijerka krivi opoziciju što je skrenula pažnju na krađu izbora“, naveo je on u pisanoj izjavi.

On je ocenio i kako je „evropejski plašt spao, a ostao samo radiklaski šinjel ove vlasti“.

„A ispod kojeg se kriju prevare i zloupotrebe, kupovina glasova, pritisci, ucene, nasilje, zloupotreba javnih resusra, ukidanje slobode, uzurpacija medisjkog prostora, dehumanizacija političkih protivnika, korupcija i okupacija institucija“, rekao je on.

„Slažem se sa Vama gospođo premijerko samo u jednom, a to je da će posle dolaska međunarodne misije to biti Vaša ‘sramota koja će živeti večno i nešto što će ljudi večno pamtiti'“, dodao je on.

Podsetimo, premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je ranije danas kako je međunarodna istraga „direktno kršenje suvereniteta Srbije“ i dodala da to „ne bi dozvolila ni jedna zemlja na svetu“.

„Ne, nikad to ne bih dozvolila. Zašto opozicija želi da gazi institucije i suverenitet svoje zmelje? Ne postoji opozicija na svetu koja je zahtevala rušenje suverenitet sopstvene zemlje“, rekla je Brnabić.

***

BONUS VIDEO – Ponoš: Vučićeva vlast i vlast iz Budimpešte su vezane novčanicama, važno je da se formira komisija za međunarodnu istragu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar