Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs, Stranka slobode i pravde

"Novogodišnjim vatrometom za koga je tvrdio da je zabranjen, Šapić je u žestokoj stranačkoj konkurenciji uspeo za sebe da obezbedi titulu naprednjaka koji je izgovorio prvu laž u 2024. godini. Tačno u ponoć Šapić se rugao Beograđanima i dokazao da nema nameru da stane sa maltretiranjem ljudi", navela je u pisanoj izjavi potpredsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) u Beogradu Tijana Šerbula.

Ona je navela da predsednika Privremenog organa u Beogradu Aleksandra Šapića ne interesuje ni to što je neprimereno praviti onakav vatromet samo nekoliko meseci nakon što je ubijeno devetoro dece u osnovnoj školi, a njegova sekretarka osumnjičena da je zloupotrebila novac za borbu protiv vršnjačkog nasilja.

„Ne interesuje ga ni kako ta buka utiče na osobe sa teškoćama u razvoju za koje 12 godina nisu sposobni da izgrade smeštaj i ako imaju i lokaciju i gotov projekat. Ne interesuje ga ni kako na sve te eksplozije reaguju kućni ljubimci i napuštene životinje koje lutaju gradom jer nema dovoljno mesta za sve u postojećim azilima u Beogradu“, istakla je Šerbula i dodala:

„Jedino što Šapića interesuje jeste vlast koju svakodnevno zloupotrebljava. Zato je deo organizovane grupe koja pokušava da ukrade pobedu opozicije u Beogradu o kojoj govore međunarodni i domaći posmatrači. Sve to mu neće proći jer i on i mi znamo da ga Beograd neće.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar