Protest na koji je pozvala inicijativa ProGlas, pod nazivom "Ne pristajemo", danas se održava u centru Beograda. Na protestu je prisutan ogroman broj ljudi, koji traže da se održe novi izbori u roku od šest meseci, a nakon temeljne promene izbornih uslova.

Okupljenima kod Terazijske česme danas u podne su se pridružili i studenti nakon što su 24 časa držali blokadu Ulice kneza Miloša, tražeći tako od Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave otvaranje biračkih spiskova, kako bi se proverile sumnje u njihovu neregularnost.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели SERBIA LIVE – BEOGRAD (@serbialive_beograd)

Reka ljudi već na samom početku skupa zauzela je čitav prostor Terazija, a broj okupljenih se tokom skupa velikom brzinom povećava.

Pročitajte još

I snimak iz drona koji je zabeležio N1 pokazuje da je kolona bila duga – od hotela „Moskva“ do Londona.

Protest inicijative „ProGlas“ zbog prekrajanja izborne volje na izborima održanim 17. decembra, počeo je u podne ispred Terazijske česme u Beogradu. Pozvali su građanke i građane na miran protest pod sloganom „Ne pristajemo“. Prema planu, nakon govora kod Terazijske česme okupljeni će se uputiti ulicama Kralja Milana i Kneza Miloša do zgrade Ustavnog suda.

Sve najnovije informacije o ovom protestu pratite u našem blogu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare