Ivica Dačić Foto:TANJUG/ TARA RADOVANOVIC

Funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) Đorđe Milićević izjavio je da je ta stranka na jučerašnoj sednici Glavnog odbora odlučila da na izbore izađe sa "tradicionalnim predizborim patrnerima" i da posle izbora neće ići u koaliciju sa "kvazievropejcima ili kvazipatriotama", već očekuje nastavak partnerstva Aleksandra Vučića i Ivice Dačića.

„Ponosni smo na sve što smo uradili sa našim koalicionim partnerima iz Srpske napredne stranke. Ubeđeni smo da će nakon narednih izbora biti nastavljeno strateško i dugoročno partnerstvo Vučića i Dačića“, rekao je Milićević za TV Prva, koji je i ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom.

PROČITAJTE JOŠ...

Navodeći da je u medijima bila informacija da bi SPS mogla napraviti koaliciju sa „kvazievropejcima ili kvazipatriotama“, on je naveo da je doneta odluka da apsolutno neće biti postizbornih koalicijama sa njima.

„Očekujem da će građani na izborima svakako dobro prepoznati šta su prave vrednosti, rezultati i da će poverenje svakako dati strankama vladajuće koalicije. Opozicija misli da građani pate od amnezije“, naglasio je Milićević.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare