Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je ponosan na sve što je uradio tokom obavljanja te funkcije.

Šapić je tako odgovorio na pitanje novinara u Beogradu o njegovoj ranijoj izjavi o ponovnoj kandidaturi za gradonačelnika Beograda.

On je rekao da je veoma precizno tada odgovorio na novinarsko pitanje i da sve to stoji i sada.

PROČITAJTE JOŠ...

Upitan da li je o toj nameri razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i liderom Srpske napredne stranke Milošem Vučevićem, on je uputio novinare da pitaju Vučića i Vučevića.

„Šta misli neko drugi, pitajte nekog drugog, bio sam (kada sam ranije govorio o tome) izuzetno jasan“, rekao je Šapić, koji je i funkcioner SNS.

Podsetimo, na pitanje novinara Nova.rs da li će biti kandidat za gradonačelnika Beograda, Šapić je nedavno rekao da ne vidi razlog da to ne bude.

„E, sad da li će to biti SNS ili neka druga organizacija, možda će biti čitava vladajuća većina. Ukoliko bude prevremenih izbora, da to očekujem i ne vidim razlog da se to ne desi. Da li je svima lakše kad imate pun mandat, da, ali novi beogradski izbori su za vas iz opozicije ove, one, tema od prvog dana mog mandata. Ako procenimo da treba da se dese beogradski izbori, oni će se desiti, mi smo spremni na izbore“, rekao je Šapić.

BONUS VIDEO Šapić o kandidaturi za gradonačelnika

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare