Funkcionerka Narodne stranke, Violeta Marković izjavila je danas na konferenciji za medije da je doživela stravično uznemiravanje od strane Igora Logvinova, a za njegovo ponašanje optužila je SNS jer su, kako kaže, čelni ljudi gradske vlasti slikali sa njim na njegovom rođendanu. Ona je navela da je bila izložena najstrašnijem vređanju i verbalnom nasilju od strane Logvinova, kako na Viber grupama, tako i putem SMS poruka koje joj je slao, dodajući da ni njeni bliski saradnici nisu bili pošteđeni.

„Nakon svega toga sam ga prijavila policiji, a u trenutku dok je moj telefon bio u rukamama policajca nastavio je sa pretnjama. Policijski službenik je bio prinuđen da ga pozove i kaže mu da prestane“, navela je Marković na koferenciji u Čačku.

Ona je istakla da ga je policajac pozvao da dođe i da izjavu u Policijskoj upravi. Prema saznanjima Violete Marković, Logvinov je rekao da je više neće uznemiravati, ali je kasnije nastavio da koristi najružnije izraze, nedostojne čoveka, istakla je ona na konferenciji za medije.

„Zašto baš ja i zašto je izabrao mene. Funkcioner sam Narodne stranke, ženu je najlakše napasti i žena je najranjivija. Kada su krenuli napadi, nisam se plašila za sebe, već za moju porodicu, supruga i sina“, navele je Violeta Marković.

Bojala se i da oni ne reaguju, ali, kako je rekla, njena porodica je nenasilna čak i kada trpi nasilje.

„Ko je građanin Igor Logvinov. On je ranije bio zaposlen u Crvenom krstu i poznat je po bahatom ponašanju. Zatim je dobio radno mesto u „Parking servisu“. On je lična karta GO SNS, organizuje kol centar za ljude koji bi treba loda glasaju, organizuje žurke po mesnim zajednicama, a neki čak kažu i da kadrira. Iza njega, očigledno, stoji neko ko je sagalasan sa njegovim postupcima“, izjavila je Violeta Marković zapitavši se da li ga taj neko podstrekava i naručuje da to radi.

Pročitajte još

Ona je dodala da je poruke, koje je slao njoj, prosledio i gradonačelniku Čačka Milunu Todoroviću. Marković je rekla da je upravo Todorović odgovoran za njegove postupke.

„Krenuli su i sa lažima kako su oni prikupljali potpise za listu Narodne stranke, napomenula je Marković. Tražili su 1000 evra, jer im ne treba više, kako bi prestali sa pretnjama“, dodala je ona.

Marković je pozvala Miluna Todorovića, da, ukoliko nije tačno to što je ispričala, ograditi od postupaka Logvinova.

FOTO LJUBICA SOKIĆ

Ona je pokazala fotografiju sa rođendana Igora Logvinova na kojoj su gradonačelnik i direktori JP u Čačku.

„Ako je ovo lična karta lokalnog SNS, građanima će biti jasno za koga će glasati na predstojećim izborima. Da li za naprednjake ili za čačansku opoziciju koja je uz mene i koji su, takođe, proganjani“, istakla je Marković.

Odgovarajući na pitanje šta se krije iza toga Marković je kazala da su svesni da je kraj SNS i da bi je prisilili da odustane od politike, ali to se neće desiti.

„Ako neko kao ja ne može da dobije zaštitu nadležnih institucija u ovom gradu, kako će neka žena koja je žrtva nasilja da im se obrati. Očekujem adekvatan odgovor Policijske uprave i nadležnog tužilaštva“, zaključila je Violeta Marković napominjući da su je zvali i brojni članovi SNS koji su zgroženi postupcima Logvinova.

BONUS VIDEO ŠABAC, NIŠ I ČAČAK PROTIV NASILJA

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar