Rada Trajković Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova i savetnica kosovskog ministra za zajednice i povratak Rada Trajković jutros u 6 časova je puštena na kučno lečenje. Kako je objavljeno na njenom Tviter nalogu, ona je u stabilnom stanju.

„Hvala svakom od vas ko se za mene borio. To me je ojačalo. Hvala i svim političkim akterima i na Kosovu i u Srbiji koji su se decidno oglasili o torturi. Pokazali su se kao veliki ljudi!“, navela je Trajković.

Pročitajte još:

Ona je u nizu tvitova navela da od režima bolje nije ni očekivala.

„Poslednji dani su ogolili njihovo pravo lice. ‘Proevropska’ maska je pala i svi sada znamo sa kim imamo posla: ljudima koji patološki mrze neistomišljenike i zloupotrebljavaju zakon da unište svakog ko im je na putu, bio on Srbin, Albanac, Hrvat…“, dodala je Trajković.

Podsećamo, predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova i savetnica kosovskog ministra za zajednice i povratak Rada Trajković zadržana je 15. decembra na prelazu Merdare, gde se sa Kosova zaputila ka Srbiji. Trajković je sinoć srpska policija zadržala oko 19.30 kada se vraćala u Srbiju, a nakon sastanaka sa američkim ambasadorom Džefom Hovenijerom u Prištini.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare