Narodni poslanik Miloš Parandilović rekao je u Skupštini Srbije da je Aleksandar Vučić omogućio ministrima u Vladi da se bogate na račun građana i vrše lobotomiju. On je naveo da "lekcije o patriotizmu" u našoj zemlji drže "kokainski zavisnici u ulozi ministra koji se leče u Moskvi".

Sve događaje iz Skupštine Srbije pratite na našem BLOGU UŽIVO.

Poslanik Miloš Parandilović tražio je da se na ulazu u Skupštinu stavi test na narkotike.

PROČITAJTE JOŠ....

„A ne da nam kokainski zavisnici u ulozi ministara, koji se malo-malo leče u Moskvi, pa onda dođu ovde da ispiraju Srbima mozak… koji su učestvovali u najvećoj nesreći sa Mirom Marković i Željkom Mitrovićem, devedesetih pravili stranku, uništavali Srbiju, iskopali grob Srbiji…. sad oni leleču nad sudbinom Srbije i pozivaju na patriotizam“, rekao je Parandilović.

On se osvrnuo i na izjavu ministarke Milice Đurđević Stamenkovski da ova vlada nikad neće priznati nezavisnost Kosova.

„Šta još ima da priznate, a da već niste. Dali ste im tablice, teritoriju, ono malo Srba ste isterali iz institucija i naterali da dođu da kliču Vučiću u Beogradu i to Kurtijevim autobusima. Šta vi dole više branite? Vi ste sve prodali i sad nam kokainski zavisnici drže lekcije ovde. Nema ga pola mandata, leči se po Moskvi“, rekao je Parandilović.

„Dobro pogledajte lica naših ministara, tužno da tužnije ne može biti. Vučić vam je omogućio da se bogatite na ručun građana ove zemlje i vršite lobotomiju. Pa šaljete onog cikruzanta Tomu Monu (Tomislav Momorović) da priča kako od dva jajeta može da se živi ceo dan. Samo se pitam kako vas nije sramota? Da li imate dostojanstva imalo i da li se ikada pogledate u ogledalo? Vi pričate s jedne strane o evropskom gigantu, a s druge strane građanima Srbije nudite paštetu i dva jaja da prežive. Šta s vama nije u redu, da li ste vi normalni? Gde vas Vučić nalazi“, pitao je Parandilović.

Parandilovićev govor je na kratko prekinula predsedavajuća Marina Raguš, koja mu je izrekla opomenu. Potom mu je dozvoljeno da nastavi izlaganje.

„Vi imate pravo da izričete opomene koliko hoćete, vi od istine ne možete da pobegnete. Ničije ime nisam pomenuo ovde, ali ministar se dobro prepoznao i vidim da se sve vreme kezi, ali to ste vi. Siniša Mali sedi ovde u odelu od 17.000 evra, a priča ljudima da bi trebalo da jedu parizer i majonez.. Šta sa vama nije u redu? Paradigma srpskog propadanja je Slaviša Kokeza, kog ste pustili da napravi 500 miliona preko Fudbalskog saveza Srbije, pa je volešbno nestao. Sad uništavate Partizan, sutra ćete Zvezdu. Gde god mogu pare da se peru, tu ste vi“, rekao je Parandilović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare