"Sa ponosom vam saopštavam – ja sam bio čovek koji je doneo odluku da se gradi Beograd na vodi, da se ruše protivpravne udžerice u kojima su neki pravili ekstraprofit za sebe i u kojima su želeli da nastave da prave taj ekstraprofit, a da to bude ruglo Beograda", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanje kad će javnost saznati ko je rušio u Savamali pre tačno sedam godina.

„Dakle, ja negativno rođen, kriminalac, otac kriminalca, brat kriminalca, zlikovac i zločinac, fašista, radikalski ćosavi nepomenik, dokaz da je čovek nastao od majmuna, samo što taj majmun nikad nije postao čovek. Ja. Ja sam taj, a kompletni idioti su oni koji me nisu poslušali, pa je trebalo da sve to sruše usred belog dana i da mene pozovu da upravljam tim bagerima ili buldožerima ili buldozerima, nazovite kako hoćete. I da izgradimo ovako najlepši mogući grad u gradu, ponos ove nacije, u kojem neke od vas vidim da uživate tamo. I da neki nastave da kupuju stanove tamo, ja nažalost ne mogu, ali je meni važno da oni mogu“, rekao je Vučić i dodao:

„Nadležni organi pokušavaju da ustanove ili su ustanovili ko su kompletni idioti, jer je stvarno ideja bila idiotska da to učine tokom noći, a ne tokom dana. To je jedan od projekata na koji sam najponosniji“.

Pročitajte još...

Podsetimo, danas je tačno sedam godian od kako su tokom noći porušeni objekti u Savamali.

Tad je na mestu gradonačelnika Beograda bio aktuelni ministar finansija Siniša Mali, a Vučić je neposredno nakon događaja rekao da su odgovorni „kompletni idioti“ i da će se uskoro saznati njihova imena.

Sedam godina, od ovog obećanje i dalje nema ništa…

BONUS VIDEO: Ko je rušio u Savamali

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare