Aleksandar Šapić i SNS predaja liste za grad Beograd Foto:TANJUG/ JADRANKA ILIĆ

Gradska izborna komisija proglasila je danas listu "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane", a prvi na listi je dosadašnji gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić.

Među prvih pet kandidata su doktorka Jelena Drulović, teniser Janko Tipsarević, preduzetnik Milan Bosnić i operska umetnica Nataša Tasić Knežević.

Među 110 kandidata na listi za Skupštinu grada Beograda su i pravnik Bojan Bovan, građevinski inženjer Bogdan Bakarec, politikolog Vuk Stanić, profesorka Svetlana Vujović, kardiolog Arsen Ristić kao i Siniša Mali i Ana Brnabić.

Među umetnicima na listi su i glumica Iva Štrljić i operska umetnica Sanja Kerkez, glumac Branislav Milićević, ali i košarkaš Marko Kešelj i sportista Slobodan Soro.

Takođe na listi su i Marko Cvejić i Biljana Živojinović iz Srpske radikalne stranke, Stefan Krkobabić iz PUPS-a, Vladimir Jovičić iz SNP-a, Nebojša Marjanović iz SVM-a, Igor Jovanović iz SDP Srbije kao i Vladimir Trajković iz Pokreta socijalista.

BONUS VIDEO – Izbori i autsajderi: Uz SNS potpise i kutije stiglo i objašnjenje saradnje s radikalima i etiketiranje opozicije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar