Lider Stranke Slobode i pravde Dragan Đilas rekao je tokom današnjeg obraćanja u Skupštini da novi ministri neće ni stići da se upoznaju, a već će morati na nove izbore, jer su prethodni bili neregularni. Rekao je i da će se sve ovo jednom proći i da će svi iz opozicije ponovo biti složni.

Sve informacije sa današnje sednice Skupštine pratite uživo na BLOGU Nova.rs.

„SNS je kroz medije, pritiske i kupovinu glasova, kao i dodovanje listića, ukrao bar 800.000 glasova. Nemojte nas svađati sa kolegama koji na neke izbore izlaze, mi svi isto želimo, a to je da se vlast promeni. U ovom trenutku se ne slažemo oko toga kako će se to dogoditi. Proći će i ovo, složićemo se opet.

Podsetimo, predsednik Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas, rekao je danas, na sednici Skupštine Srbije, da je Srpska napredna stranka uspela nešto što je nemoguće – da od 2012. godine ne ispuni nijedno obećanje. On se zapitao zašto Ana Brnabić ne naziva sad Miloša Vučevića „šefom“, kao što je to činila kad je Aleksandar Vučić bio predsednik Srpske napredne stranke.

PROČITAJTE JOŠ

„Kad ti ljudi treba da budu sa svojim porodicama. Samo neko ko ne zna kako je raditi osam sati, jer nikada nije imao to iskustvo, može da govori kako je osam sati malo. Samo neko ko je osoba koju je baš briga za ljude može da kaže da ga je baš briga za one u Čikagu koji su protestovali pre 140 godina, jer su radili 12 ili 18 sati dnevno“, naveo je Đilas, komentarišući nedavnu izjavu predsednika da je osam sati radnog vremena – malo.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare