Foto:Foto Vesna Lalic

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković nastavlja sa sramotnim objavama na Tviteru, pogotovu kad se uzme u obzir da je reč o čoveku koji je godinama na javnoj funkciji. Ovog puta je uporedio vakcinu protiv korone s lekom za potenciju.

Čučković je neprimeren komentar napisao na Tviteru, a zatim ga brže bolje obrisao, pokušavajući da sakrije još jednu svoju sramotu.

„Ako Pfizer vakcini ljudi pristupe bez straha i sa istim žarom kao kada je u pitanju jedan drugi njihov proizvod, epidemija će uskoro nestati“, napisao je Čučković na Tviteru, a običnom pretragom na internetu lako je utvrditi na koji je to drugi proizvod pomenute kompanije mislio.

Dodatni mnogo veći problem je očigledno Čučkovićevo podsmevanje epidemiji u trenutku kada u Srbiji svakog dana oboli više od 3.000 osoba, uvode se nove mere, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas najavljuje vanredno obraćanje naciji, očigledno ovim povodom.

Kad je malo razmislio o onom što je napisao ili je, pak, zbog ovoga dobio opomenu, Čučković je svoj tvit obrisao. Mreže, međutim, sve pamte, pa je bilo onih koji su sačuvali snimak sramne objave predsednika opštine Obrenovac, koja se može dodati čitavoj kolekciji sličnih.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar