Foto:Foto Vesna Lalic

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković lajkovao je tvit u kom se veliča Filip Radovanović, siledžija koji je juče upao u migrantski centar koji se nalazi na njegovoj opštini.

Čučković je na Tviteru lajkovao objavu jednog od korisnika ove društvene mreže, gde se opravdava Radovanovićev postupak i vređa aktuelna vlast, da bi kasnije uklonio svoj lajk sa pomenute objave.

Printscreen tw

 

Na čitav slučaj ukazao je i poslanik Demokratske stranke Balša Božović u svojoj objavi na Tviteru.

„Predsednik opštine Obrenovac lajkuje tvit u kojem se veliča ludak koji je umalo kolima pregazio migrante u obrenovačkoj kasarni i doveo u opasnost srpske vojnike, a predsednika njegove stranke naziva pogrdnim imenima. Izgleda novi raskol u SNS“, napisao je Božović.

 

Podsetimo, Filip Radovanović je prethodnog dana svojim automobilom upao u prihvatilište za migrante, koje se nalazi u kasarni u Obrenovcu, zbog čega je uhapšen i predat od strane vojne policije pripadnicima MUP-a na dalje postupanje i procesuiranje.

On je u uživo prenosu preko društvene mreže Fejsbuk snimio upad u obrenovačku kasarnu.

Na početku snimka se vidi kako Radovanović pokušava nasilno da upadne u migrantski centar na jednom ulazu, gde ga u tome sprečava bodljikava žica, a zatim snimak prikazuje kao on u punoj brzini uleće na glavni ulaz u bivšu kasaranu, a onda onda se vozi po krugu u punoj brzini, ne mareći da li će nekoga udariti automobilom.

Njega je na izlasku zaustavila Vojna policija, koja mu je naredila da izađe. On je u tom trenutku skoro plačljivim glasom počeo da viče:

“Ne želim da moju devojku napadaju migranti. Ne želim da moja vojska čuva migrante. Ne želim muslimansku državu”, rekao je on.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare