Foto: Printscreen/Twitter/ZaNašKej

Kandidat za gradonačelnika Beograda SNS-a Aleksandar Šapić vređao je danas člana udruženja "Za naš kej" Dušana Čavića, nazivajući ga "dripčinom" i "magarcem", dok je nepoznati muškarac pokušao da ga odgura dok je Šapiću postavljao pitanje.

Novinar, reditelj i jedan od autora Marka Žvaka Dušan Čavić upitao je danas Aleksandra Šapića na Savskom keju „gde ste pred Ribnikarom da se poklonite senima mrtve dece“, na šta je kandidat za gradonačelnika burno reagovao.

„Besramniče jedan, slušaj me sad ti besramniče jedan. Ušao sam u svaku kuču ubijenog i ranjenog deteta. Slušaj me dripčino jedna. Ušao sam u svaku školu samo se nisam slikao, dripčino“, odgovorio je Šapić mašući rukom i unoseći se Čaviću u lice, vidi se na snimku koji je objavilo neformalno udruženje „Za naš kej“.

Na pitanje prisutnih „kakav je ovo rečnik za gradonačelnika“, Šapić je naveo da je to „rečnik za Čavića“ i ponovio da je bio ispred škola, ali da se nije slikao.

„Nisam se slikao, magarče jedan nevaspitani. Nije moja dužnost tebi da se pokazujem“, ponovio je bivši gradonačelnik svoje uvrede.

Kada je Čavić pokušao da priđe Šapiću i postavi mu još jedno pitanje, nepoznati muškarac pokušao je da ga odgurne.

Inače, kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić je danas posetio bilbord na Savskom keju koji najavljuje pešačko biciklistički most od Novog Beograda do Ade Ciganlije. Građani su na bilbord burno reagovali, a nakon Šapićeve konferencije za medije bilbord je uklonjen.

***

BONUS VIDEO: Građani Borče tri meseca bez vode, Šapić: Nisam vidovit

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare