Predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić razbio je danas telefon jednom građaninu na Savskom nasipu.

Šapić se pojavio na konferenciji za novinare na kojoj je trebalo da govori o uklanjanju splavova, da bi u jednom trenutku krenuo da razgovara sa građanima što je ubrzo dovelo do incidenta.

Nakon kratkog razgovora Šapić je krenuo da izlazi iz grupe građana, kada je jedan od prisutnih krenuo da ga snima. U tom trenutku Šapić je uzeo telefon građaninu i razbio ga.

On je pokušao da postavi pitanje do koje godine nelegalni objekti mogu da se legalizuju, na šta je Šapić izuzetno burno reagovao.

Na snimku se čuje kako i  kako jedan čovek kaže da je Šapić krenuo sa pretnjama, uz nekoliko psovki posle čega je Šapić iznervirano slomio telefon.

Ovo nije prvi put da Šapićeve konferencije prolaze u znaku fizičkih incidenata i uvreda. Tako je početkom decembra vređao člana udruženja „Za naš kej“ Dušana Čavića nazivajući ga „dripčinom“ i „magarcem“, dok je nepoznati muškarac pokušao da ga odgura dok je Šapiću postavljao pitanje.

Novinar, reditelj i jedan od autora Marka Žvaka Dušan Čavić upitao je danas Aleksandra Šapića na Savskom keju „gde ste pred Ribnikarom da se poklonite senima mrtve dece“, na šta je kandidat za gradonačelnika burno reagovao.

„Besramniče jedan, slušaj me sad ti besramniče jedan. Ušao sam u svaku kuču ubijenog i ranjenog deteta. Slušaj me dripčino jedna. Ušao sam u svaku školu samo se nisam slikao, dripčino“, odgovorio je Šapić mašući rukom i unoseći se Čaviću u lice, vidi se na snimku koji je objavilo neformalno udruženje „Za naš kej“.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare