Predsednica Vlade Ana Brnabić ne zna razliku između rada na određeno i neodređeno vreme, kaže potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

„Morate ovo pogledati! Ana Brnabić, 6 godina premijerka, ne zna razliku između rada na određeno i na neodređeno vreme, da je “na neodređeno” i “za stalno” ISTO! Prvo sam mislila lapsus, ali ne! I to sva bitna dok se ruga opoziciji! Sve puca u tom njenom (informacionom) sistemu!“, napisala je Tepić na Tviteru.

Nedavno je, takođe, prilikom govora pred poslanicima u Narodnoj skupštini, premijerka u jednom trenutku rekla da se u Srbiji vlast neće menjati na izborima.

„I da vam kažem još jednom, vama i vašim koalicijonim pratnerima. Niko nikoga neće juriti po Srbiji, u Srbiji se vlast neće menjati na izborima, u Srbiji neće biti Majdana“, rekla je tad Brnabić.

Prethodno je praktično poručila i da joj je bliži srcu protest „Srbija protiv nasilja“ nego onaj koji je organizovao Aleksandar Vučić.

Simpatizeri SNS u Beogradu su se okupljali u petak, dok je dan kasnije organizovan protest građana protiv nasilja. Brnabić je u Skupštini rekla sledeće:

„Ja u svoje ime želim da kažem građanima da su uvek svi dobrodošli na skup protiv nasilja, u subotu. Svakako sa moje strane, ja ću biti tamo, pa zato želim da pozovem građane na skup bliže svom srcu, skup nade, skup jedinstva“, rekla je Brnabić.

BONUS VIDEO: Ana Brnabić pozvala na protest u subotu 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare