Foto: Twitter/Narodna stranka

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je u Vrnjačkoj Banji da Srbija nije siromašna zemlja, nego da ima "lošu vlast", koja od naroda "krade milijarde evra godišnje".

Aleksić je u razgovoru sa građanima Vrnjačke Banje kazao da će „posle promene na izborima 3. aprila“ taj novac biti usmeren lekarima, profesorima, poljoprivrednicima i domaćim privrednicima.

„Naš narod je pametan i vredan i ne zaslužuje da ga pljačka grupica bandita na vlasti, koja dok krade milijarde građanima promoviše ideologiju siromaštva i priča narodu kako je odlično što ima platu od 500 evra. Sve to promenićemo posle 3. aprila. Niko neće biti iznad zakona i važiće jednaka pravila za sve i svi će imati jednake mogućnosti, a narod će živeti od svog rada“, rekao je Aleksić.

Pročitajte još...

On je kazao da lista „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ garantuje da će „posle pobede“ ostvariti promene iz korena – da će poslati „lopove“ u zatvor, suzbiti korupciju, a novac usmeriti na narod i državu.

Istakao je da je Vrnjačka Banja primer „bahatosti režima Srpske napredne stranke“ i primer kako se ponašaju ljudi koji misle da su „privatizovali“ Srbiju i reke, šume, vode i banje.
„Funkcioner SNS Zoran Babić zida zgradu na izvoru vode Snežnik, dok drugi funkcioneri SNS zidaju hotele i zgrade. U Vrnjačkoj Banji vlada potpuni urbanistički haos. SNS, koji godinama upravlja ovom opštinom, dozvolio je da izvori u banji presuše“, rekao je Aleksić.

On je dodao da u Vrnjačkoj Banji, svi lokalnog naprednjačkog čelnika oslovljavaju sa „komšija“, jer „ima stanove u svakog zgradi“ i „svima je komšija“.

„Misle da će to proći bez kazne, ali im poručujem da će odgovarati za sav kriminal i korupciju. Uvešćemo specijalnog tužioca za visoku političku korupciju, koji će ispitati sve malverzacije svih političara koji su krali u poslednjih 30 godina i svi će morati u zatvor, a nelegalno stečenu imovinu će morati da vrate narodu, odnosno u državni budžet“, rekao je Aleksić.

On je naveo da je lokalna vlast, umesto da odgovara za kriminal i korupciju, Vrnjačku Banju oblepila uvredljivim plakatima protiv člana Opštinskog odbora Narodne stranke Mateja Armuša, koji godinama sprovodi humanitarne akcije i ukazuje na „kriminal“ SNS.

„Naprednjaci bi trebalo da se stide, jer je porodica Mateja Armuša obezbedila bolnicama u Srbiji desetine ambulantnih vozila, više od 900 bolničkih kreveta i obezbedila milione poklon paketića za socijalno ugrožene. A šta su uradili Zoran Babić i Boban Đurović, osim što su sebi napunili džepove i gradili zgrade i stanove, kao da je Vrnjačka Banja njihova“, upitao je Aleksić.

„Građani Vrnjačke Banje i cele Srbije će na izborima osuditi bahato bogaćenje grupice korumpiranih naprednjaka, koja je stekla ogromno bogatstvo na narodnoj grbači“, dodao je Aleksić.

Armuš je rekao da će nastaviti humanitarno delovanje i da ga „napadi i primitivne uvrede“ lokalne vlasti neće zaustaviti.

BONUS VIDEO Miroslav Aleksić: Vučić će biti kažnjen, jer se građanima Srbije smeje u lice

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare