Security Cameras

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je, nakon sprovedene istrage, podnelo Prvom osnovnom sudu u Beogradu optužnicu protiv A.M.M. zbog postojanja opravdane sumnje da je dana 15.1.2023. godine, oko 20:10 časova, u STR „Palma“ izvršila krivično delo Razbojništvo tako što je silom, uz upotrebu noža, na štetu vlasnice radnje, J.K. oduzela novac u iznosu od 63 000 dinara, nanevši tom prilikom oštećenoj lake telesne povrede.

Naime, postoji opravdana sumnja da je okrivljena dana 15.1.2023. godine, oko 20:10 časova došla do STR „Palma“ u Murmanskoj ulici i stala ispred pulta za kojim se nalazila oštećena J.K. i od iste zatražila cigarete, krem bananice a potom i sok, te kada je oštećena pružila ruku da dohvati sok, okrivljena A.M.M. je izvadila nož, uperila ga ka oštećenoj i zatražila da joj preda novac, što je oštećena odbila da uradi a potom pokušala da okrivljenu izgura iz objekta.

Pročitajte još:

Zatim je okrivljena nožem ubola oštećenu, nanevši joj lake telesne povrede, nakon čega je oštećena istrčala iz prodavnice, a za njom i okrivljena tražeći joj novac, da bi se okrivljena potom vratila u prodavnciu i staklenom flašom koju je uzela sa police gađala oštećenu pogodivši je u predelu lica, te je oštećena iskoristila taj trenutak i zaključala okrivljenu u prodavnici. Okrivljena je iz kase oduzela novac u iznosu od 63 000 dinara, a potom je rukom razbila staklo na vratima prodavnice i kroz tako načinjen otvor se udaljila u nepoznatom pravcu.

Imajći u vidu da po mišljenju tužilaštva još uvek stoje razlozi zbog kojih je prema okrivljenoj rešenjem sudije za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu određen pritvor, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je da sud okrivljenoj produži pritvor.

BONUS VIDEO: Pljačka prodavnice Murmanska

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar