Foto: Facebook

Dejan Paunović, koji je brutalno ubijen, a zatim zapaljen u svom automobilu pre dva meseca biće ekshumiran, a njegovo telo poslato na obdukciju. Više javno tužilaštvo u Negotinu je donelo ovu odluku nakon što se posumnjalo da je zapravo ubijen. Sumnja se da je sve organizovala njegova supruga Slađana, a da su izvršioci dvojica muškaraca.

Kako je saopšteno iz Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, koje vodi ovaj slučaj, biće urađene dodatne analize neophodne za sprovođenje dokaznih postupaka. Prvobitna obdukcija nije urađena, jer su brat ali i supurga ubijenog zahtevali da se ne radi.

Pročitajte još:

Podsetimo, početkom avgusta vatrogasnoj jedinici iz Majdanpeka prijavljen je požar u automobilu pored puta. Kada su pripadnici ove jedinice stigli na mesto nesreće u automobilu su zatekli telo. Žrtva je sahranjena odmah sutradan.

Proteklog vikenda se desio obrt.

U javnosti se pojavila informacija da se zapravo radilo o ubistvu, a da je prva osumnjičena upravo supruga ubijenog Dejana i dvojica pomagača od kojih je jedan maloletan. Ona je osumnjičena da je organizovala ubistvo, a dvojica mladića su označena kao direktni izvršioci.

Foto: Facebook

Očuh ubijenog Dejana je ispričao da je njegov brat organizovao sahranu, ali da nije znao šta se dogodila.

„Bio je dobar čovek. Iza njega je ostalo četvoro dece, jedna ćerkica od osam meseci i tri sina. On je radio kao vozač kamiona, niko za njega nikad lošu reč nije rekao. Njegova supruga je sve organizovala i ta dvojica su joj pomogla da ga ubije“, rekao je očuh ubijenog Dejana za portal Nova.rs i dodao:

„Ona je sve organizovala, a njih dvojica su ga sačekala kada se vraćao sa posla. Napali su ga sa leđa i izudarali po glavi i ubili. Njegovo telo su stavili u automobil, zapalili i gurnuli niz liticu, njegovo telo su posle pronašli vatrogasci u automobilu koji je u potpunosti izgoreo“.

Foto: Facebook

Kako smo ranije pisali, Slađana M. (28) saslušana je pred Višim javnim tužilaštvom u Negotinu gde je negirala da je ona umešana u ubistvo, a njoj je odmah određen pritvor u trajanju do 30 dana, takođe i dvojica izvršilaca ubistva nalaze se u pritvoru.

Kako je ranije porodica pričala za naš portal za ceo slučaj se saznalo kada je ljubavnik žene osumnjičene za planiranje ubistva u stanju alkoholisanosti pričao da ga je on zapravo ubio i da nije bila u pitanju nesreća. Posle toga je saslušan u policiji gde se saznalo šta se sve izdešavalo.

Posebnu brutalnost Slađane P. predstavlja njeno ponašanje nakon što se dogodilo ubistvo. Ona je pred svima glumila ucveljenju udovicu, a na društvenim mrežama kačila je zajedničke slike, kao i slike sa decom u kojima je pisala kako im tata nedostaje i da vreme ne leči rane.

Foto: Facebook

Samo dan pre ubistva na svojim drušvenim mrežama Slađana P. podelila je zajedničku sluku sa Dejanom ispod koje je napisala da na taj dan proslavljaju svoju desetu godišnjicu ljubavi, da bi nakon toga rekla da je nesrećni čovek nastradao i da će biti sahranjen.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar