Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_

Cela Srbija ostala je šokirana jučerašnjom saobraćajnom nesrećom kada se auto koji je vozio Dejan J. (51) sudarilo sa drugim i zapalilo. Da stvar bude još gora, do nesreće je došlo jer je Dejan vozio "punto" brzom trakom u kontra smeru.

Dejanu spasa nije bilo, a Nenad K. (40), koji se nalazio na mestu suvozača je nakon nesreće prevezen na odeljenje reanimacije u Urgentni centar. Dragoslava P. (30) koja je vozila kola marke „hjundai“ u koji se Dejan zakucao, u svesnom stanju je prevezena u KBC Zemun, piše Blic.

Tragovi kočenja kilometrima pre nesreće

Kada je procurio jezivi snimak nesreće svi su se pitali jedno – kako je do ovoga došlo? Pa se postavlja logično pitanje da li je Dejan uopšte znao šta radi, i ako jeste zašto je nastavio.

Reporteri „Blica“ obišli su mesto gde se dogodila stravična nesreća.

Od mesta kod Surčina, gde je Dejan mogao da uđe u suprotnu traku na auto-putu pa do mesta nesreće u visini Jakova, izmerili su tačno šest kilometara.

Pročitajte još:

Prema rečima reportera „Blica“ sa lica mesta skoro celom dužinom tog poteza vide se tragovi kočenja, a verovatno ljudi koji su u čudu i strahu samo pokušavali da spasu živu glavu od pomahnitalog vozača.

Kako kažu iskusni vozači, nije moguće da se on slučajno uključio u kontra smer, već da je svesno napravio prekršaj!

„Fijat puno“ kojim se sudario, a zatim i zapalio, Dejan je pokušao da proda, i to samo nekoliko dana pre nesreće.

Foto: Instagram/192_rs

U sudaru automobila marke „fijat punto“, koji se kretao suprotnim smerom, i „hjundaija“ na auto-putu Miloš Veliki na teritoriji Surčina, jedna osoba je poginula, dok je jedna teže, a jedna lakše povređena.

Od siline udarca „fijat“ se zapalio i izgoreo, a policijski službenici utvrđuju sve činjenice i okolnosti u vezi s ovom saobraćajnom nezgodom.

Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda od 1. do 3. septembra, čak tri su, uključujući i nezgodu na auto-putu Miloš Veliki, izazvali vozači automobila koji su prešli u kolovoznu traku namenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smera.

Tako je prošle godine, saobraćajna policija identifikovala i privela vozača (27) „punta“ koji je na auto-putu kod Novog Sada vozio u kontra smeru.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare