Olja Š. (18) koja je noćas ubila rođaka Slaviše D. (30) u novosadskom naselju Podbara, uhapšena je ubrzo zbog zločina, a krvavom piru prethodila je svađa između rođaka na porodičnom okupljanju. Zet ubijenog Slaviše ispričao je za Nova.rs šta se sinoć događalo u kući.

Zločin se dogodio u kući u ulici Koste Hadži Mlađeg, a porodica u kojoj se dogodio napad odnedavno u njoj stanuje.

Pročitajte još:

“U kući su se skupljali narkomani i bilo je dosta problema, palili su i krali stvari iz tog objekta. Ta porodica je došla i isterala problematične i počela da sređuje kuću” objašnjavaju nam meštani.

Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Za sve to su, kako saznajemo, dobili saglasnost vlasnika koji je već dugo imao problema sa obijanjem.

Sa druge strane, zet ubijenog Slaviše kaže za Nova.rs da je Slaviše sinoć zatekao krvavog ispred stana.

“Ja sam stigao sinoć i video sam Slavišu krvavog sa ranom na grudima. Iznosili su ga. Rekli su mi da ga je ubola ćerka od ženine sestre. Ubrzo nakon toga su nas pozvali iz hitne i rekli da je preminuo”, priča zet.

Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

On kaže da Slaviša nije nikada imao problema sa ukućanima.

“Ta devojka se sakrila tu u kući, u sobama pozadi. Ona nije živela tu, dolazila je s vremena na vreme, na par dana. Koliko ja znam, nije bila pijana. Desila se ponekad neka svađa, ali ništa više od rasprave”, objasnio nam je.

Prvo prijavili samoubistvo

Prema nezvaničnim saznanjima, slučaj je prijavio brat osumnjičene, ali je policiji rekao da se radi o samoubistvu i da se rođak ubio nožem. Međutim, istragom je utvrđeno da se ipak radi o ubistvu.

Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Kako nezvanično saznajemo, na porodičnom okupljanju, na kojem je bilo dosta ljudi osamnaestogodišnjakinja je nožem u stomak ubola svog rođaka.

BONUS VIDEO: Hapšenje osumničenih za proizvadnju amfetamina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar