Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su B. B. (23) i sedamnaestogodišnjeg mladića zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo, saopštila je policija.

Oni se sumnjiče da su u Borči, 1. februara, oštrim predmetom povredili dvadesettrogodišnjeg muškarca koji je, od zadobijenih povreda, preminuo na licu mesta.

B. B. je određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće sproveden u Više javno tužilaštvo u Beogradu, dok je osumnjičeni maloletnik sproveden u Viši sud u Beogradu, Odeljenje za maloletnike.

Foto:Facebook/Jovan Milovanovic

Podsećanja radi, Jovan M. (23) je ubijen, dok je njegov prijatelj Bora J. (23) povređen u unapred organizovanom sastanku sa napadačem u Borči.

Jovan je zadobio više ubodnih po stomaku i grudima.

Hitna pomoć je pokušala reanimaciju, ali bezuspešno.

Na licu mesta policija je pronašla bejzbol palicu i nož u vozilu koje su mladići koristili pre nego što su napadnuti.

„Pokušali su da pobegnu“

Kako je jedan od meštana video sa prozora, trojica mladića su se prvo sastali i razgovarali, a potom je usledio napad.

Foto: Ustupljena fotografija

„Ubrzo nakon što su se skupili počela je rasprava. Mladić, koji je bio sličnog uzrasta kao i druga dvojica izvukao je oštricu i nasrnuo na njih. Prvo su se pogurali malo, a onda je usledilo krvoproliće. Pokušali su da pobegnu, ali je napadač bio brži i stigao ih je. Ne znamo tačno koliko je sve to trajalo, ali ih je konstantno ubadao, kako je stigao, prvo jednog, a potom i drugog mladića“, rekli su meštani za naš portal.

Bonus video: Hapšenje osumljičenih za lažne dojave o bombama u školama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar